Φάνης Μουρατίδης για “Maestro”: Το “ναι” στον Παπακαλιάτη και η αποκάλυψη για τον ρόλο του

Φάνης Μουρατίδης για “Maestro”: Το “ναι” στον Παπακαλιάτη και η αποκάλυψη για τον ρόλο του
Φάνης Μουρατίδης Glomex

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το πώς είναι να δουλεύεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δήλωσε περήφανος για την συμμετοχή του στο "Maestro". Τα tips που έδωσε για τον ομώνυμο ρόλο του στη σειρά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε την Πέμπτη (20/10) ο αγαπημένος ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro”, που προβάλλεται από το MEGA και που έχει λάβει ήδη διθυραμβικές κριτικές.

“Όταν είσαι περήφανος για τη δουλειά που έχεις κάνει, τότε θέλεις πιο πολύ να το μοιραστείς, φεύγει από το κομμάτι της υποχρέωσης για τη δουλειά και πάει στη χαρά να το μοιραστώ μαζί με τους άλλους, να πω στον κόσμο ότι αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, την πιστεύω και αξίζει να την απολαύσετε“, είπε χαρακτηριστικά.

Μουρατίδης: “Είπα κατευθείαν “ναι” στον Παπακαλιάτη”

Όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός, είπε αμέσως το “ναι” στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Με πήρε ο Χριστόφορος, μου πρότεινε τον ρόλο και είπε κατευθείαν “ναι.” Μου λέει “δεν θες να διαβάσεις πρώτα το κείμενο” και είπα “όχι”. Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, λες ακαριαία “ναι”. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του, είναι σπουδαίας συνεργάτης, είναι ‘μαέστρος’ σε όλα από την παραγωγή μέχρι την επικοινωνία. Είναι παντού, δε μεταφέρει το άγχος του σε κανέναν, ακούει τους πάντες, είναι αφοσιωμένος 100% εκεί”, δήλωσε.

Όπως ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης: “Ο Χριστόφορος είναι ένας δημιουργός που ξέρει ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όταν κάνεις ένα τέτοιο προϊόν σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλει γενναιότητα και ωριμότητα. Ο Χριστόφορος είναι στην πιο ώριμη φάση του. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, νοιάζεται και φροντίζει τους ηθοποιούς και το συνεργοί του. Είναι πολυεργαλείο. Τα κάνει όλα αγόγγυστα, χωρίς παράπονο”.

Μουρατίδης: “Υπήρχε αναμονή για τη σειρά”

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε ότι η σειρά, αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον περσινό Απρίλη, κάτι που δημιούργησε αγωνία και αναμονή στο κοινό που το περίμενε. “Όταν κάνεις κάτι για το οποίο έχεις ήδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το αίσθημα ότι έχει ενδιαφέρον, το περιμένεις πως και πως. Η σειρά ήταν να προβληθεί πέρυσι τον Απρίλη. Η αναμονή έγινε τεράστια“.

“Ήταν μια μοναδική εμπειρία, ένα υπέροχο ταξίδι στους Παξούς”, είπε για την εμπειρία του από τα γυρίσματα.

Μουρατίδης: Τι είπε για τον ρόλο του στο “Maestro”

Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε, επίσης, στον ομώνυμο ρόλο του, δηλώνοντας πως η σύζυγός του στη σειρά, γνωρίζει από πού προέρχονται τα χρήματά τους.

“Η σύζυγος τα ξέρει πάρα πολύ καλά, εξ ου και το πλάνο στο πρώτο επεισόδιο που είμαστε μαζί στα λεφτά. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας εγκλωβισμός, που έρχεται πολύ ωραία από μια λέξη που την ακούμε πολύ συχνά τελευταία, την χειραγώγηση. Ο τρόπος που χειραγωγούμε στην καθημερινότητά μας, είναι όσο πιο ανεβασμένο το level τόσο πιο εκλεπτυσμένος και ο τρόπος χειραγώγησης. Δηλαδή, στο πιο χαμηλό level είναι με τον άμεσο φόβο, με τον ξυλοδαρμό, με το “θα σε πνίξω, θα σε σκοτώσω”, σ εένα άλλο επίπεδο σε πνίγω με έναν άλλο τρόπο. Ανάλογα με το status που έχει ο καθένας, έχει και τον αντίστοιχο τρόπο να χειραγωγεί“.

“Ο Χριστόφορος βάζει το αίνιγμα, βάζει την ερώτηση, κάνει την ερώτηση και αφήνει τον τηλεθεατή να τοποθετηθεί αυτός”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα