Amber Heard: “Εξαφανίστηκε” από το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ

Amber Heard: “Εξαφανίστηκε” από το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ
Amber Heard ap

Ανενεργός εμφανίζεται ο λογαριασμός της Amber Heard στο Twitter, λίγες ώρες αφότου ο πρώην σύντροφός της ανέλαβε τα ηνία της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της Amber Heard (Άμπερ Χερντ) από το Twitter, η οποία φαίνεται να συνδέεται με την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης από τον Έλον Μασκ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό της ή αν υπεύθυνος για την εξαφάνιση είναι ο πρώην σύντροφός της, Έλον Μασκ, την ίδια ώρα που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη επιχείρηση αντίδρασης στην εν λόγω εξαγορά από σειρά διασημοτήτων.


Καθώς δεν έγινε άμεσα σαφές γιατί έκλεισε ο λογαριασμός της Χερντ, ορισμένοι χρήστες του Twitter σχολίασαν ότι ίσως ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τις αντιδράσεις για τη δίκη της για δυσφήμιση με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Σίγουρα, όμως το γεγονός ότι η διαγραφή του λογαριασμού της συνέπεσε χρονικά με την εξαγορά της πλατφόρμας από τον μεγιστάνα δεν είναι σύμπτωση, με άλλους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να εικάζουν ότι όλα έγιναν μετά από παρέμβαση του Έλον Μασκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα