Ρένος Χαραλαμπίδης: “Δεν είμαστε όλοι εν δυνάμει βιαστές”

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Δεν είμαστε όλοι εν δυνάμει βιαστές”
Ρένος Χαραλαμπίδης Caption/Glomex

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε γιατί δεν νιώθει προνομιούχος παρά την επαγγελματική του επιτυχία ενώ υποστήριξε πως υπήρξε και ο ίδιος θύμα βίας από σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μίλησε για τους βιασμούς στον χώρο του θεάτρου και για τον άγριο καβγά που είχε με γνωστό σκηνοθέτη.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον διάσημο ηθοποιό αν αισθάνεται προνομιούχος ως λευκός και επιτυχημένος άνδρας, εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη:

“Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής“, ενώ πρόσθεσε: “Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άγριο καβγά που είχε ο ίδιος με διάσημο σκηνοθέτη, φτάνοντας στο σημείο να χειροδικήσουν. Συγκεκριμένα, είπε:

“Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δε θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν η κακοποιητική συμπεριφορά μόνο από άντρα προς γυναίκα. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα