Paige Spiranac: Η “πιο σέξι γυναίκα του κόσμου” άφησε το γκολφ και βγάζει περισσότερα από τον Tiger Woods

Paige Spiranac: Η “πιο σέξι γυναίκα του κόσμου” άφησε το γκολφ και βγάζει περισσότερα από τον Tiger Woods
Paige Spiranac / Instagram

Ντυμένη "Cammy" από το Street Fighter για το Halloween, η 29χρονη influencer και τα εκατοντάδες χιλιάδες likes της θυμίζουν γιατί η απόφασή της να παρατήσει το επαγγελματικό γκολ τη δικαίωσε.

Σε μία σέξι εμφάνιση, ντυμένη ως “Cammy” από το Street Fighter, η Paige Spiranac υποδέχεται το Halloween, “γκρεμίζοντας” το Instagram.

Η άλλοτε αθλήτρια επαγγελματικού γκολφ, που αποφάσισε να αλλάξει προσανατολισμό και να στραφεί στον “χρυσό” κόσμο των social media και του μόντελινγκ, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, κερδίζοντας -ξανά- εκατοντάδες χιλιάδες likes στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 29χρονη influencer που φέτος απολαμβάνει και τον τίτλο της “πιο σέξι γυναίκας εν ζωή στον κόσμο”, όπως της τον απέδωσε απλόχερα το Maxim, μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες φορώντας τη νέα της στολή με τους 3,6 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Μαζί με αυτές, έγραψε: “Για τον διαγωνισμό κοστουμιών για το Halloween, ντύθηκα Cammy από το Street Fighter. Λατρεύω τη σειρά”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Spiranac τιμά το Halloween, αφού και πέρυσι είχε επιλέξει μία ιδιαίτερη στολή, προκαλώντας και πάλι ντελίριο ενθουσιασμού στους followers της.

Η “πιο σέξι γυναίκα του κόσμου” άφησε το επαγγελματικό γκολφ το 2016 και αποφάσισε να κάνει καριέρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πλέον περισσότερους follower από κάθε άλλο παίκτη του γκολφ, συμπεριλαμβανομένων των Tiger Woods και Rory McIlroy.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη dailymail, η άλλοτε αθλήτρια, η οποία πάντως συνεχίζει να αθλείται αλλά και να διδάσκει, φέρεται να κερδίζει περισσότερα από 18 χιλιάδες δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση στο Instagram, δηλαδή σχεδόν 3 χιλιάδες δολάρια περισσότερα από τον Woods.

Για να τα λέμε όλα πάντως, αυτό δεν αναιρεί το μεγαλείο του “θρύλου” του γκολφ, στο οποίο έχει και η ίδια υποκλιθεί σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα