Σταμάτης Φασουλής εναντίον Twitter: “Μοιράζει πίκρα και χολή στον κόσμο, μένεις έκθαμβος”

Σταμάτης Φασουλής εναντίον Twitter: “Μοιράζει πίκρα και χολή στον κόσμο, μένεις έκθαμβος”
Σταμάτης Φασουλής glomex

Τα "βέλη" του κατά του Twitter πέταξε ο Σταμάτης Φασουλής κατά την τηλεοπτική του συνάντηση με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η καλλιτεχνική του πορεία, το J2US και η εξομολόγηση για όσα έκανε και μετάνιωσε.

Ο Σταμάτης Φασουλής δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης (26/10).

Ο διάσημος σκηνοθέτης μίλησε για την καλλιτεχνική και θεατρική του πορεία και παραδέχθηκε πως υπήρξε στη ζωή του αχάριστος καθώς έκανε τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί, δεν έπρεπε να τις κάνω και δεν είπε τόσα “όχι” όσα έπρεπε, ενώ ανέφερε πως από τις 150 και πλέον θεατρικές παραστάσεις που έχει κάνει, μόνο τρία πράγματα είναι αυτά που του αρέσουν.

Συνεχίζοντας για τέταρτη συνεχή σεζόν στην κριτική επιτροπή του μουσικού show του Alpha, “J2US”, ο ίδιος τόνισε πως δεν μετανιώνει για την παρουσία του εκεί, αντιθέτως είναι κάτι που χαίρεται και απολαμβάνει πολύ, ενώ απάντησε και σε όσους συναδέλφους του κρίνουν αρνητικά τη συμμετοχή του εκεί. “Δεν πα’ να τον είπανε; Εγώ το έχω πει για αυτούς όταν κάνουν θέατρο. Τι δουλειά έχουν στο θέατρο. Ας πουν κι αυτοί για μένα τι δουλειά έχει στην τηλεόραση. Σιγά! Ελεύθεροι είμαστε ο καθένας να λέει την άποψή του. Εγώ περνάω πολύ ωραία“.

“Μοιράζει τέτοια πίκρα, τέτοια χολή και μένεις και έκθαμβος με πόση κακία βγήκε στον αφρό με αυτό το Twitter. Πόση κακία και χολή βγήκε στον αφρό; Υπήρχε τόσο μίσος δηλαδή; Εγώ δεν θέλω ξένον άνθρωπο σπίτι μου, δεν θέλω να μου απαντάει ο καθένας. Θέλω αυτούς που διαλέγω εγώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος εκτίμησε πως το “διαδίκτυο περνά τις παιδικές του αρρώστιες, τον κοκκίτη του και την ιλαρά του, νομίζω ότι μπορεί να μετεξελιχθεί σε κάτι πολύ σχεδόν ποιητικό αλλά θέλει χρόνο, δεν ξέρω αν εμείς θα το προλάβουμε. Θέλει μισό αιώνα για να γίνει αυτό και να ωριμάσει. Παρ’ όλο που τρέχει γρήγορα η εποχή μας για να ησυχάσει αυτό και να μην είναι ξέφρενο θέλει πολύ χρόνο”.

Δεν δίστασε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του να παραδεχθεί πως έχει αδικήσει ανθρώπους και μιλώντας για δύο ηθοποιούς, τον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, εκμυστηρεύτηκε πως έχει στεναχωρεθεί που δεν δώσαμε βραβείο.

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι φέρθηκε καλά στους ανθρώπους ή τους αδίκησε, είπε: “Σπάνια αδίκησα και το έχω μαράζι. Ναι, δηλαδή ότι δεν δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις, υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα, υπάρχουν δύο τρεις περιπτώσεις στο θέατρο που δεν έχω φερθεί καλά αλλά δεν έχω παράπονο γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους”.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Είναι περίεργη δουλειά και το θέατρο. Όταν θες να φτάσεις στο μεδούλι του άλλου και στο βάθος της ψυχής του, πρέπει να ανοίξεις και εσύ τη δική σου και τότε βγαίνουν πράγματα που δεν ελέγχεις. Ούτε εσύ ούτε ο άλλος. Βγαίνουν πράγματα που ενώ αυτό αποζητάς δεν ξέρεις αν τα περιμένεις και αν είναι αυτά που περιμένεις. Οπότε, εκτίθεσαι και εκτίθεται και ο άλλος και μπορεί να παρεκτραπείς […] Δεν έχω βρίσει ποτέ, μπορεί να είμαι δεικτικός πολλές φορές που δεν πρέπει, αλλά νομίζω ότι έτσι ταρακουνάω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα