Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: “Είδα στον ύπνο μου τον Παπακαλιάτη πριν μου προτείνει τον ρόλο στο ‘Maestro'”

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: “Είδα στον ύπνο μου τον Παπακαλιάτη πριν μου προτείνει τον ρόλο στο ‘Maestro'”
Maestro MEGA

Μία μαγική ιστορία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro".

Άκρως προφητικό αποδείχθηκε το όνειρο της ηθοποιού Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου, η οποία μιλώντας στην κάμερα του MEGA, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πριν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τής προτείνει τον ρόλο της Σοφίας στη νέα δραματική σειρά “Maestro“, που ξεκίνησε να προβάλλεται την περασμένη εβδομάδα, εκείνη τον είχε δει στον ύπνο της το προηγούμενο βράδυ.

“Ξυπνάω το πρωί, ξυπνάει και ο σύντροφός μου και του λέω ‘είδα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον ύπνο μου!’. Την ίδια μέρα το βράδυ είδα τρεις κλήσεις στο τηλέφωνό μου και όταν πήρα πίσω, μου απαντάει ο Χριστόφορος, λέγοντάς μου ‘καλησπέρα, είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης’ και άρχιζα να φωνάζω”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, όταν ρωτήθηκε πώς πήρε τον ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της Σοφίας που υποδύεται στη σειρά αλλά και την καταπίεση που νιώθει η ηρωίδα της, λέγοντας πως “είναι καταπιεσμένη, αλλά σιγά σιγά προσπαθεί να βγει από αυτό το ‘κλουβί’ στο οποίο η ίδια έχει βάλει τον εαυτό της […] Η σχέση της Σοφίας με τον Μιχάλη υπήρχε από πριν. Εάν οι χαρακτήρες μας και όταν οι χαρακτήρες μας αποφασίσουν να ζήσουν για τον εαυτό τους, τοτε υπάρχει περίπτωση να ξαναειναι μαζί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα