Βαρυμπόμπη: Προσωρινά κρατούμενος ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου

Βαρυμπόμπη: Προσωρινά κρατούμενος ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου
Απολογία του 26χρονου για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του Γιάννη Μάρκου EUROKINISSI

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ερυθραία.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από καντίνα που βρίσκεται επί της οδού Ερυθραίας για ασήμαντη αφορμή.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του τακτικού ανακριτή ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, τονίζοντας πως βρισκόταν σε άμυνα, καθώς ήταν ο επιχειρηματίας εκείνος που πρώτος ξεκίνησε τη διένεξη ενώ περίμεναν τη σειρά τους σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Μάλιστα, αρνήθηκε ότι είχαν συναντηθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε νυχτερινό μαγαζί.

Αναφορικά δε με το μαχαίρι, με το οποίο σημειώθηκε η επίθεση, ο 26χρονος φέρεται να είπε ότι πρόκειται για ένα μικρό πτυσσόμενο μαχαίρι το οποίο ήταν μέρος του μπρελόκ του.

Γιάννης Μάρκου: “Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα”

Το θύμα της επίθεσης μιλώντας χθες στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης, τονίζοντας πως δεν κατάλαβε τι συνέβη στην αρχή και υπογράμμισε πως ο 26χρονος ήθελε να σκοτώσει εκείνη τη μέρα και βρήκε εκείνον.

“Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά τρελός, άρρωστος.. Κατ’ αρχάς δεν κατάλαβα τι έκανε. Νόμιζα ότι μού χτύπαγε τα πόδια, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς κάνει. Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως η επίθεση έγινε για τη σειρά στην ουρά της καντίνας: “Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς… Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε ‘έλα εδώ, έλα να σου πω’. Και λέω κάτι θα θέλει να μου πει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε και δεξιόστροφα, προσπαθούσε να με σκοτώσει, ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα