Καιρός: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Καιρός: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Σύννεφα Eurokinissi

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και αργότερα τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τοπικές ομίχλες το πρωί.
  • Η θερμοκρασία έως τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 6 και αργότερα τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη Μακεδονία και στα ορεινά της Θεσσαλίας θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φθάσει, στη Μακεδονία και τη Θράκη τους 22 με 24 βαθμούς και στη υπόλοιπη χώρα στους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου..

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, τις περισσότερες ώρες. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα: Στις 27/10/1980 είχαμε φονική πλημμύρα στην Αθήνα με 2 νεκρούς. Το 2003 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες στην Ηλεία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα