Γεράσιμος Γεννατάς: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη όταν έπαιζε στο “Είσαι το ταίρι μου”

Γεράσιμος Γεννατάς: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη όταν έπαιζε στο “Είσαι το ταίρι μου”
papadakispress

Νοσταλγία αλλά και άφθονο γέλιο προσέφερε η συνέντευξη του Γεράσιμου Γεννατά στο 2night show της Τετάρτης. Πολλά γέλια στο πλατό για το σκηνικό που έτυχε στον "Παναγιώτη" της αξέχαστης σειράς του MEGA.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show” ήταν ο Γεράσιμος Γεννατάς το βράδυ της Τετάρτης.

Ο γνωστός ηθοποιός “γέμισε” το πλατό με ευχάριστες αναμνήσεις από την εποχή που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά “Είσαι το Ταίρι μου”, αλλά και άφθονο γέλιο για ένα απίστευτο περιστατικό που του είχε συμβεί την περίοδο που υποδυόταν τον “Παναγιώτη”.

Όταν κλήθηκε να θυμηθεί μερικές από τις πιο αστείες στιγμές του στη σειρά, ο ίδιος μοιράστηκε μία στιχομυθία με έναν οδηγό ο οποίος εξέφρασε με έντονο τρόπο την… προτίμησή του στο “debate” μεταξύ “Παναγιώτη” και “Αννέτας” (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), που ήταν ζευγάρι στη σειρά:

“Είναι δυο τρία, αλλά θα πω το πιο ωραίο και καθωσπρέπει. Οδός Σκουφά, τρομερή κίνηση, δεν κουνιούνται τα αυτοκίνητα με τίποτα. Εγώ ανεβαίνω κι αφήνω το μηχανάκι στον Άγιο Διονύσιο κι όπως είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα, υπάρχει ένα μεγάλο τζιπ με κλειστό το παράθυρο”, είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς και συνέχισε:

“Οδηγεί ένας τύπος ημιθανής κι έτοιμος να κλατάρει, γυρνά το κεφάλι, με αναγνωρίζει, κατεβάζει το τζάμι και φωνάζει: «Είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα!!!»”, κατέληξε βάζοντας τα γέλια μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτλγου.

Θυμηθείτε και μία από τις “εκρηκτικές” στιχομυθίες τους στην αξέχαστη σειρά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα