Μουσικό κουτί: Θυμηθήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια με τους Εκείνος κι Εκείνος – “Άλλα λόγια δεν θες”

Μουσικό κουτί: Θυμηθήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια με τους Εκείνος κι Εκείνος – “Άλλα λόγια δεν θες”
Εκείνος κι Εκείνος στο Μουσικό κουτί Youtube

Ένα αίσθημα νοσταλγίας ξύπνησαν στους χρήστες του Twitter οι "Εκείνος και Εκείνος", που βρέθηκαν στο Μουσικό Κουτί το βράδυ της Τετάρτης.

Επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (19/10) η αγαπημένη μουσική εκπομπή “Μουσικό κουτί” στην ΕΡΤ με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Καλεσμένοι και συνταξιδιώτες ήταν το συγκρότημα “Εκείνος κι Εκείνος” η ερμηνευτής Θοδωρή Μαυρογιώργη και η ξεχωριστή τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς Sophie Lies.

Οι Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης, που ξεκίνησαν την καριέρα τους στα τέλη της δεκαετίας το ’80 και έγραψαν την δική τους μουσική ιστορία μέσα από τα κομμάτια τους, μίλησαν στν εκπομπή για το συγκρότημά τους.

Το όνομα Εκείνος & Εκείνος το εμπνευστήκαμε από την ομώνυμη σειρά του Κώστα Μουρσελά που έκανε αίσθηση το ’70. Ήταν δύο φίλοι που έβλεπαν διαφορετικά τη ζωή και αυτά που ήθελαν να πουν τα πέρναγαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Στην ουσία ταυτιστήκαμε με την “τρέλα” των ηρώων” είπαν.

Στην εκπομπή, το βράδυ της Τετάρτης αγαπημένα τραγούδια από διαφορετικά είδη “παντρεύτηκαν” μουσικά. Οι “Εκείνος κι Εκείνος”, τραγούδησαν παλιές τους επιτυχίες, με το “Τα λόγια κομμάτια”, να ξεχωρίζει για τους χρήστες του Twitter και να τους γυρίζει πίσω στην εφηβική τους ηλικία.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα