Καιρός: Πολλές βροχές την Παρασκευή

Καιρός: Πολλές βροχές την Παρασκευή
Βροχόπτωση EUROKINISSI

Σε ποιες περιοχές αναμένονται πολλές βροχές την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Την Παρασκευή από το πρωί θα έχουμε πολλές βροχές στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα (εκτός της Θράκης), και τα φαινόμενα πιθανό να είναι ισχυρά, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και μέχρι το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο .

 

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα το πέρασμα αυτού του χαμηλού που θα μας επηρεάσει και φαίνεται στο αρχικό βίντεο προβλέπεται να προκαλέσει ανά 6ωρο ακόμη έως και 50 mm βροχής .

Δείκτης EFI ( Extreme Forecst Index)

 

O δείκτης EFI για τα συνολικά ύψη βροχοπτώσεως με τα δεδομένα της Τετάρτης έχει μέχρι πορτοκαλί ένδειξη κυρίως για το Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο. Η ΕΜΥ σήμερα θα αξιολογήσει τελικώς την κατάσταση και αν χρειαστεί θα εκδώσει ανάλογη προειδοποίηση .

 

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα