Λονδίνο: Τα Χριστούγεννα ήρθαν απότομα – Γιγάντιες μπάλες προκάλεσαν χάος στους δρόμους

Λονδίνο: Τα Χριστούγεννα ήρθαν απότομα – Γιγάντιες μπάλες προκάλεσαν χάος στους δρόμους
Γιγάντια χριστουγεννιάτικη μπάλα στους δρόμους του Λονδίνου TikTok

Χάος επικράτησε στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου όταν δύο τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες "ξέφυγαν" από τον φετινό στολισμό προκαλώντας κομφούζιο. Δείτε το βίντεο.

Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο αποτελούν μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες και όποιος έχει βρεθεί στη βρετανική πρωτεύουσα τη συγκεκριμένη περίοδο βλέπει μία πόλη στολισμένη από άκρη σε άκρη, εντυπωσιακούς στολισμούς στους κεντρικότερους δρόμους και υπαίθριες αγορές βγαλμένες από παραμύθι.

Οι στολισμοί στο Λονδίνο έχουν ήδη ξεκινήσει για φέτος, ωστόσο μπήκαν κάπως δυναμικά, αφού βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει δύο γιγάντιες μπάλες, πιθανόν μέρος κάποιου στολισμού, να “πετάνε” στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου.

Όπως αναφέρει το metro.co.uk, δύο γιγάντιες μπάλες μεγαλύτερες από αυτοκίνητα εθεάθησαν να “πετάνε” στην Tottenham Court Road τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (03/11), λόγω των ισχυρών ανέμων που πλήττουν την περιοχή, ωστόσο δεν είναι σαφές από ποια βιτρίνα ή στολισμό “δραπεύτεσαν”.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ακούγεται το τραγούδι “Wrecking Ball” της Miley Cyrus, ενώ ένας ξαφνιασμένος οδηγός φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από την “τρελή πορεία” της μπάλας και ένας άλλος ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο για να αποφύγει το χτύπημα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε μετά τις προειδοποίησεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου για ισχυρούς ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις που αναμένεται να πλήξουν μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου στις αρχές Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα