Mighty Mouse: Νεκρός ο διάσημος Dj – Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του

Mighty Mouse: Νεκρός ο διάσημος Dj – Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του
Mighty Mouse Instagram / @mightymousehq

Ο πασίγνωστος Dj Mighty Mouse βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ισπανία. Από τι πέθανε. Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές και οι οικείοι το.

Πέθανε στο σπίτι του στην Ισπανία ο διάσημος Dj Mighty Mouse, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Matthew Ward.

Σύμφωνα με δήλωση της δισκογραφικής εταιρείας του Defected Records, ο γνωστός μουσικός παραγωγός πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του την περασμένη Πέμπτη (20/10) από ανεύρυσμα αορτής.

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες τον θάνατό του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο Matthew Ward, γνωστός και ως Mighty Mouse, πέθανε ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του στην Ισπανία. Είμαστε όλοι χαμένοι χωρίς την τεράστια παρουσία και το ταλέντο του, οι σκέψεις μας είναι με τη σύντροφό του, Ellen, και τη μαμά του, Judy, καθώς και την ευρύτερη οικογένειά του και πολλούς, πολλούς φίλους και θαυμαστές”.

Ο Simon Dunmore, ο πρώην ιδιοκτήτης και επικεφαλής της εταιρείας Defected Records απέτισε φόρο τιμής στον Ward, με μια ανάρτηση στο Twitter που ανέφερε: “Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Matthew. RIP Mighty Mouse.”

Ο συνάδελφος DJ και παραγωγός Friend Within περιέγραψε τον Mighty Mouse σε μια ανάρτησή του ως “ένα καταπληκτικό μουσικό ταλέντο”.

Η τραγουδίστρια Rowetta δημοσίευσε: “Τόσο θλιβερά, θλιβερά νέα. Άλλη μια τεράστια απώλεια”.

Ήταν πρωτοπόρος στη μουσική σκηνή της house και της disco στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τη δεκαετία του 2000. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος DJ έκανε τη μεγάλη του επιτυχία με το Disco Circus με κομμάτια στα οποία έκανε μίξεις, δισκογραφική δουλειά που εγκωμιάστηκε από τους κριτικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα