Καιρός: Ηλιοφάνεια με βοριάδες έως 7 μποφόρ την Πέμπτη

Καιρός: Ηλιοφάνεια με βοριάδες έως 7 μποφόρ την Πέμπτη
Ηλιοφάνεια EUROKINISSI

Μικρή ενίσχυση ανέμων από το απόγευμα της Πέμπτης και κανονικές θερμοκρασίες, αλλά με ψύχρα το πρωί στα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα .
  • Η θερμοκρασία έως τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην Κρήτη, πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 25 και στα δυτικά κατά τόπους και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 20/10/1972 είχαμε -3°C ελάχιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα.
  • Το 2003 σημειώθηκαν 34°C μέγιστη θερμοκρασία στη Βόρεια Κρήτη λόγω ισχυρών καταβατικών ανέμων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα