Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου
Eurokinissi

Η Ελπίδα Νίνου έχει κατά το παρελθόν αποδώσει τις καταγγελίες σε βάρος του συζύγου της Π. Φιλιππίδη σε πικρίες και εμμονές των γυναικών που αποφάσισαν να στραφούν εναντίον του.

Πλήρη στήριξη στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, αναμένεται να παράσχει σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η κατάθεση της κας Νίνου, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό του ηθοποιού και συζύγου της καθ’ όλη της διάρκεια της πολύμηνης ακροαματικής διαδικασίας αλλά και κατά το στάδιο των εισαγγελικών και ανακριτικών ερευνών που προηγήθηκαν, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η μάρτυρας δεν θα παρεκκλίνει από τα όσα είχε υποστηρίξει κατά το στάδιο της προδικασίας, για τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον σύζυγό της για τα βαριά σεξουαλικά εγκλήματα. Η ίδια είχε αποδώσει τις καταγγελίες σε βάρος του συζύγου της σε πικρίες και εμμονές των γυναικών που αποφάσισαν να στραφούν εναντίον του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα