Σασμός: Ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης “ξεθάρρεψε” και έκανε το Twitter να “ανατριχιάσει”

Σασμός: Ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης “ξεθάρρεψε” και έκανε το Twitter να “ανατριχιάσει”
Σασμός ALPHA

Με το μέρος του ισοβίτη Τόλη Χρηστάκη, κατά κόσμον Θάνου Μπίρκου, τάχθηκαν οι φανατικοί τηλεθεατές του "Σασμού". Οι στιγμές στη φυλακή με τον Κώστα που τον έκαναν "είδωλο".

Με συγκλονιστικές εξελίξεις που καθηλώνουν επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha, για ακόμη ένα βράδυ, η δραματική σειρά, “Σασμός” και το τηλεοπτικό κοινό συνάντησε ξανά έναν παλιό και αγαπημένο γνώριμο.

Ο λόγος για τον ισοβίτη Τόλη Χρηστάκη, ο οποίος ήταν συγκρατούμενος του Αστέρη Σταματάκη και χάρισε μοναδικές στιγμές την περασμένη σεζόν. Ο Αστέρης αποφυλακίστηκε και τη θέση του πήρε πλέον ο Κώστας, μετά την ομολογία του που αφορά τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη, όμως όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/10) η συγκατοίκησή τους στο ίδιο κελί δεν ξεκίνησε πολύ καλά.

Ο Τόλης, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος, παρά την ευγενική του παρουσία έδειξε το σκληρό του πρόσωπο στον Κώστα, λέγοντάς του ότι είναι στη φυλακή γιατί δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας του με 9 μαχαιριές, με τους χρήστες του Twitter να τον αποκαλούν “είδωλο” και να τον στηρίζουν θερμά που πήγε κόντρα στον μισητό χαρακτήρα Κώστα.

Σασμός: Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Τόλη Χρηστάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα