Η αλήθεια για τη φωτογραφία που παρουσιάζει την Παναγία σαν τη Lady Gaga

Η αλήθεια για τη φωτογραφία που παρουσιάζει την Παναγία σαν τη Lady Gaga
Twitter/@brotaminz

Ένα tweet που δείχνει ένα τρισδιάστατο μοντέλο της Παναγίας και εκ πρώτης όψεως θυμίζει τη Lady Gaga, έκανε πολλούς να μπουν στη διαδικασία να μάθουν την αλήθεια. Πόσο αληθινό είναι;

Viral έγινε μέσα σε μόλις λίγες ώρες ένα tweet που ουσιαστικά, παρομοιάζεται η εικόνα της παρθένου Μαρίας με αυτή της Lady Gaga.

Συγκεκριμένα, το tweet αναφέρει ότι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ ανακατασκεύασαν ένα τρισδιάστατο μοντέλο της παρθένος Μαρίας που δείχνει πώς “θα μπορούσε να ήταν”. Με την πρώτη ματιά, η ομοιότητα με τη Lady Gaga είναι τεράστια.

Το tweet κοινοποιήθηκε πάνω από 12.000 φορές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 70.000 like. Η τεράστια απήχηση της ανάρτησης προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών που θέλησαν να μάθουν την αλήθεια για την εν λόγω εικόνα.

Οι έρευνές τους δεν ήταν άκαρπες, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για μια ανακάλυψη και κυρίως, δεν αφορά την πιθανή εικόνα της παρθένους Μαρίας.

Αυτό αποδείχθηκε καθώς η εν λόγω εικόνα χρησιμοποιήθηκε και το 2018, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια ιδέα, όμως τότε αφορούσε στην πιθανή εικόνα της Κλεοπάτρας!

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν σαρκαστικά το περιστατικό, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν η παρθένος Μαρία, γεννημένη στο Ισραήλ, να μοιάζει με μια ξανθιά, λευκή Ιταλοαμερικανίδα από τη Νέα Υόρκη.

Lady Gaga: Ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής και το τραγούδι “Bloody Mary”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Deadline, μετά τη συμμετοχή της στο “House of Gucci”, η Lady Gaga ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει “οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία” και εκείνη απάντησε ότι θα ήθελε να υποδυθεί τη Μαρία Μαγδαληνή.

“Με γοήτευσε όταν μεγάλωνα, γιατί την έβλεπαν ως αυτή την πόρνη που ήταν ουσιαστικά η κοπέλα του Ιησού και έπλυνε τα πόδια του. Είναι σε τόσες αγιογραφίες, έχει μια εμβληματική ύπαρξη και είναι τόσο σημαντική”, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

“Ήταν εκεί στην ανάληψη. Ήταν επίσης εκεί στη σταύρωση. Είναι αυτό το ουσιαστικό κομμάτι της ιστορίας, αλλά τη βλέπουν επίσης ως μια σκοτεινή φιγούρα, μια πόρνη”.

Η Lady Gaga αποκάλυψε επίσης για το τραγούδι “Bloody Mary”, από το άλμπουμ της “Born this Way”, ότι είναι για τη Μαρία Μαγδαληνή.

“Όλα ήταν για αυτή τη γυναίκα που ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να αγαπήσει, που πίστευε ότι ήταν το μεγαλύτερο δώρο στη Γη. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα η ιστορία της. Υποθέτω ότι με ενδιαφέρουν οι γυναικείες ιστορίες”, είχε δηλώσει η Gaga.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα