Νάσος Ηλιόπουλος: “Ο μόνος που τρέμει την αλήθεια είναι ο κ. Μητσοτάκης”

Νάσος Ηλιόπουλος: “Ο μόνος που τρέμει την αλήθεια είναι ο κ. Μητσοτάκης”
Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Για ένδειξη πανικού και επικίνδυνου κατήφορου στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για την παρέμβασή του στο υπουργικό συμβούλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός επανέλαβε την εξωφρενική θεωρία ότι η εξιχνίαση του σκανδάλου των υποκλοπών εξυπηρετεί αλλότριες δυνάμεις”, αναφέρει σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι “πρόκειται για ένδειξη πανικού και επικίνδυνου κατήφορου στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας και της ανακάλυψης του ‘εσωτερικού εχθρού'”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει ότι “αυτό που εξυπηρετεί την εθνική σταθερότητα και ασφάλεια είναι η εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης”.

“Η Δημοκρατία μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια. Ο μόνος που την τρέμει είναι ο κ. Μητσοτάκης. Και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά”, προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος και τονίζει καταληκτικά: “Ας μην έχει καμιά αμφιβολία. Η προβοκάτσια του θα πέσει στο κενό. Η αλήθεια θα λάμψει, το καθεστώς Μητσοτάκη θα ηττηθεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα