Khloe Kardashian: Διαγνώσθηκε με σπάνιο όγκο στο πρόσωπό της

Khloe Kardashian: Διαγνώσθηκε με σπάνιο όγκο στο πρόσωπό της
Khloe Kardashian Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έναν "απίστευτα σπάνιο" όγκο αποκάλυψε ότι αφαίρεσε από το πρόσωπό της η Khloe Kardashian. Το μήνυμά της για την πρόληψη.

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε ότι της αφαιρέθηκε ένας “απίστευτα σπάνιος” όγκος από το πρόσωπό της.

Η 38χρονη εξήγησε σε ιστορία της στο Instagram ότι αφαίρεσε ένα “μικρό εξόγκωμα”, όταν παρατήρησε ότι δεν έφευγε από μόνο του, ακόμη και μετά από επτά μήνες. Οι γιατροί της είπαν ότι “θα έπρεπε να υποβληθεί σε άμεση επέμβαση”.

Instagram


Στην ίδια ανάρτηση, ανέφερε ότι θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της, όταν έκαναν πολλές αναφορές για τους επιδέσμους που είχε στο πρόσωπό της.

Σε άλλο σημείο εξέφρασε την ελπίδα της ότι, μέσω αυτής της αποκάλυψης, θα ενθαρρύνει κι άλλους να επισκεφτούν το γιατρό, σε περίπτωση που παρατηρήσουν κάποια αλλαγή στο πρόσωπό τους.

Τώρα βρίσκεται στη “διαδικασία επούλωσης” και αστειεύτηκε ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν “να απολαύσουν πόσο υπέροχους κάνει αυτούς τους επιδέσμους να δείχνουν”.

Η Khloe Kardashian είχε προηγουμένως υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης μελανώματος όταν ήταν 19 ετών.

“Είχα μελάνωμα στην πλάτη μου και έκανα μια χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσω”, δήλωσε, ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ελέγχονται τακτικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα