Καιρός: Γενικά αίθριος την Πέμπτη με θερμοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Γενικά αίθριος την Πέμπτη με θερμοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα sooc

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά

  • Η θερμοκρασία έως τους 24 με 28 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 3/11/1971 εκδηλώθηκε χιονόπτωση στην Τρίπολη. — Το 2006 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας μεταξύ Νάξου-Μυκόνου. Το 2009 είχαμε ισχυρές βροχές στη Δυτική Ελλάδα Ανεμοστρόβιλοι παρατηρήθηκαν στον Πύργο Ηλείας και την Αρχαία Ολυμπία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα