Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για παιδοβιαστές της 12χρονης

Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για παιδοβιαστές της 12χρονης
Κολωνός ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο νέος κύκλος καταθέσεων της 12χρονης από τον Κολωνό ολοκληρώθηκε και τα πρόσθετα στοιχεία παραδόθηκαν στην αρμόδια Ανακρίτρια για τις περαιτέρω ενέργειες

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο μέτωπο των αστυνομικών και δικαστικών ερευνών για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων της 12χρονης από τον Κολωνό που ξεκίνησε από την Δευτέρα στην ομάδα των ψυχολόγων της Αστυνομίας που την παρακολουθούν και έχουν αναπτύξει στενή σχέση μαζί της ολοκληρώθηκε και τα πρόσθετα στοιχεία παραδόθηκαν στην αρμόδια Ανακρίτρια για τις περαιτέρω ενέργειες.

Έως τώρα, υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί έξι άτομα για την υπόθεση, ανάμεσά τους και η μητέρα του παιδιού, ενώ από τα 14 άτομα που έχουν προσέλθει αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και έχουν δηλώσει ότι ενδεχομένως μιλούσαν με το θύμα στο «Blindchat» αλλά δεν βρέθηκαν μαζί της ποτέ, τρεις φαίνεται πως λένε ψέματα.

Δύο από αυτούς εντελώς διαπιστωμένα αφού προκύπτει από την ανάλυση των διαδικτυακών επικοινωνιών τους πως έκλεισαν ραντεβού μαζί της και για τον τρίτο υπάρχουν επίσης σοβαρές ενδείξεις.

Στο κορίτσι έχουν επιδειχθεί οι φωτογραφίες τους όπως και άλλων ατόμων που από την έρευνα προκύπτει πιθανή εμπλοκή τους με την υπόθεση ώστε να τα αναγνωρίσει η 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί όντως αναγνώρισε κάποια άτομα από αυτά που τις έδειξαν φωτογραφίες και έτσι αναμένεται ο νέος γύρος ενταλμάτων σύλληψης γι’ αυτούς, δηλαδή για τουλάχιστον τρεις και συνεχίζεται η έρευνα για τουλάχιστον 3-4 ακόμη πιθανούς υπόπτους.

Ανάμεσα στα άτομα που τις έδειξαν ήταν και ο αστυνομικός που ελέγχεται πειθαρχικά και φέρεται να είχε συνομιλήσει μαζί της στο «Blindchat», αλλά δεν τον αναγνώρισε ως άτομο με το οποίο τυχόν να έχει συναντηθεί.

Ακόμη ένας χρήστης του “Blindchat” παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα