Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με λεοπάρ εσώρουχα είναι ό,τι πιο σέξι θα δεις σήμερα

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με λεοπάρ εσώρουχα είναι ό,τι πιο σέξι θα δεις σήμερα
Η Emily Ratajkowski Evan Agostini/Invision/AP

Η Emily Ratajkowski ποζάρει λάγνα στον φακό, φορώντας λεοπάρ εσώρουχα και αναστατώνει τους θαυμαστές της στο Instagram.

Η Emily Ratajkowski παρουσίασε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram της νέα της συλλογή εσωρούχων και μαγιό.

Η 31χρονη ανήρτησε σε αρκετές φωτογραφίες της, αλλά και ένα σύντομο βίντεο στα social media, καθώς διαφήμισε τα νέα λεοπάρ εσώρουχα.

Το δημοφιλές μοντέλο ποζάρει με λάγνο βλέμμα και μαγνητίζει τους θαυμαστές της. Η ίδια κοιτά με πάθος το φακό, ενώ τα σκούρα μαλλιά της πέφτουν φυσικά κάτω από τους ώμους.

Emily Ratajkowski: Οι πόζες της με λεοπάρ εσώρουχα

Υπενθυμίζεται ότι η Emily Ratajkowski αναφέρθηκε πριν ένα 24ωρο στη σεξουαλικότητά της, μέσα από μια ανάρτησή της στο TikTok.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο μιας TikToker, στο οποίο η γυναίκα λέει: «Αν είσαι bisexual, μήπως έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Η Emily Ratajkowski «απάντησε» στο βίντεο, δείχνοντας τον δικό της πράσινο βελούδινο καναπέ και χαμογέλασε με νόημα στην κάμερα.

«Τόσες διάσημες γυναίκες βγαίνουν και μιλούν για αυτό και απλά λατρεύω αυτό που συμβαίνει», απάντησε ένας follower του μοντέλου στο TikTok. Ένας άλλος σχολίασε: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα, σε αγαπώ».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα