GNTM: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Αναστάτωση στο πλατό

GNTM: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Αναστάτωση στο πλατό
GNTM/STAR CHANNEL

Εντάσεις, ανατροπές και διαφωνίες μεταξύ των κριτών περιλάμβανε το επεισόδιο του GNTM την Τρίτη. Ποια κοπέλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Με ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εκπλήξεις, επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Τρίτης (25/10) στο Star, μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις που προηγήθηκαν, της Αλεξίας Κουβέλα και της Νικόλ Τσούλος.

Ιδιαίτερα η τελευταία οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Νικόλ Τσούλος, επηρέασε το κλίμα της επόμενης μέρας και στο σπίτι, ενώ οι κριτές συσκέφθηκαν για να αποφασίσουν ποια κορίτσια θα καλύψουν τις θέσεις, που έμειναν κενές.

GNTM: Φωτογράφιση αλά “Sex and the City”

Το γράμμα της επόμενης μέρας σκιαγράφησε το θέμα της μεγάλης δοκιμασίας με τις διαγωνιζόμενες να εκστασιάζονται καθώς, σύμφωνα με τις οδηγίες, θα κατέβαιναν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο City Link, που είναι το location της φωτογράφισης.

Η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, τους ανακοίνωσαν ότι το concept θα ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά “Sex and the City” και πως θα φωτογραφίζονταν για την καμπάνια της εταιρίας BSB, σαν να περπατάνε στο Μανχάταν.

Ο φωτογράφος Γιώργος Αγγελής, πήρε τη θέση του και το ζητούμενο απαιτούσε extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge.

Τα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους, αν και κάποια μοντέλα “άγγιξαν” την υπερβολή. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού μία από τις κοπέλες, η Αλεξία Τράικο, “έφαγε” τούμπα στο σετ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του Twitter.

GNTM: Η “κούραση” της Δέσποινας που έφτασε τους κριτές στα όριά τους

Η Δέσποινα ήταν η πρώτη κοπέλα που βρέθηκε ενώπιον των κριτών για να αξιολογήσουν τη φωτογραφία της. Η Βίκυ Καγιά πήρε αρχικά το λόγο, επισημαίνοντάς της ότι κατά τη διάρκεια του σετ, οι επιδόσεις της φάνηκαν να πέφτουν.

“Τι συνέβη Δέσποινα;”, ήταν η ερώτηση που της έθεσε η Βίκυ Καγιά, με την παίκτρια να απαντάει ότι “κουράστηκε”, ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε ότι την κούρασαν τα τακούνια και οι συνεχείς διαδρομές που κλήθηκαν να κάνουν.

Η απάντησή της αυτή, φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τους κριτές, με τη Βίκυ Καγιά συγκεκριμένα να αναφέρει: “Το κουράστηκα στη δουλειά μας είναι βαριά κουβέντα”.

GNTM: Ποια κοπέλα αποχώρησε

Η Γέβα και η Μικαέλα ήταν οι δύο υποψήφιες για να πάρουν τη δουλειά, ωστόσο η φωτογραφία της Γέβα ήταν εκείνη που κέρδισε τη σημερινή δοκιμασία.

Η Δέσποινα και η Τζούλια ήταν τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν στο bottom two, έχοντας τις λιγότερο καλές επιδόσεις. Τελικά, το μοντέλο που είχε τόσο την πιο αδύναμη φωτογραφία ήταν η Τζούλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα