Στη Zela Aviation η ανάπτυξη του αεροδρομίου της Σητείας

Στη Zela Aviation η ανάπτυξη του αεροδρομίου της Σητείας

Η εταιρεία υπέγραψε συνεργασία με το Δήμο Σητείας ώστε το αεροδρόμιο να αναδειχθεί ως πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης.

Τη στρατηγική της συνεργασία με το Δήμο Σητείας, με στόχο την ανάπτυξη του αεροδρομίου της Σητείας ανακοίνωσε η Zela Aviation, μια συνεργασία που στοχεύει επίσης και την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Λασιθίου.

Στόχος της Zela Aviation είναι να καθιερώσει το αεροδρόμιο της Σητείας ως μια «εναλλακτική πύλη στην Κρήτη», ξεκινώντας μια εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Σητείας.

Η εταιρεία μετρά 17 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αερομεταφορών με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Το αεροδρόμιο της Σητείας, τοποθετημένο στο ανατολικό σημείο της Κρήτης, με το νέο τερματικό σταθμό που κατασκευάστηκε το 2015 και έκταση 7.500 τετραγωνικά μέτρα, είναι ικανό να υποδεχτεί μεγάλο αριθμό αφίξεων καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει μήκος διαδρόμου 2.040 μέτρων, η συνολική χωρητικότητα τερματικού σταθμού ανά ώρα ανέρχεται στους 900 επιβάτες, ενώ διαθέτει 3 θέσεις στάθμευσης αεροσκαφών.

Η Zela Aviation θα συμμετέχει με το αεροδρόμιο της Σητείας στην τουριστική έκθεση World Travel Market του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2022, ώστε να επιχειρήσει μια στοχευμένη προσέγγιση στην αγορά των Tour Operators αλλά και να πραγματοποιήσει άμεσες επαφές με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν προγραμματισμένες σειρές charter πτήσεων.

Ο Δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης, δηλώνει: «Η έναρξη συνεργασίας του Δήμου Σητείας με τη Zela Aviation σηματοδοτεί την πρόθεσή μας για ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή, καθιερώνοντας το αεροδρόμιο της Σητείας σαν πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης. Με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Zela Aviation κάνουμε το πρώτο βήμα».

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Chairman της Zela Aviation, δηλώνει: «Ο Δήμος Λασιθίου διαθέτει πολλές ανεξερεύνητες ευκαιρίες, συνδυάζοντας γραφικά χωριά και εξωτικές παραλίες, με άκρως ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδείξει τον πλούτο της περιοχής, θέτοντας βασικό σημείο εισόδου το αεροδρόμιο της Σητείας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα