Μαρία Κατσανδρή: Η εξομολόγηση για την απόπειρα βιασμού σε ηλικία 19 ετών

Μαρία Κατσανδρή: Η εξομολόγηση για την απόπειρα βιασμού σε ηλικία 19 ετών
Η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή glomex

Για τις κακές συμπεριφορές και τη λεκτική και σωματική βία που έχει υποστεί μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή.

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής προχώρησε η Μαρία Κατσανδρή, η οποία μίλησε για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη σεζόν υποδύεται τη Βρεττώ στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” αποκάλυψε πως είναι ποδηλάτισα από το 1984 αλλά και πως έχει χωρίσει με τον σύζυγό της, εξηγώντας στην κάμερα του ALPHA ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη μοναξιά και τη μοναχικότητα.

“Ακόμα και αυτό το αγαπώ πάρα πολύ. Άλλο η μοναξιά και άλλο η μοναχικότητα. Δεν αισθάνομαι μόνη μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το έαν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πολυετούς καλλιτεχνικής της πορείας, η Μαρία Κατσανδρή ανέφερε πως έχει δεχθεί πολλές κακές συμπεριφορές, αλλά και λεκτική και σωματική βία, τονίζοντας ωστόσο πως πάντα αντιδρούσε.

Δεν ήμουν ένα ήσυχο, καλό κορίτσι, ήμουν ένα άγριο κορίτσι. Έχω δώσει ξύλο, κλωτσιές, έχω ρίξει κάτω τα γραφεία τους, γιατί κάποιος φέρθηκε βίαια. Μιλάμε για προσπάθεια βιασμού, μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 19 ετών”, ανέφερε η ηθοποιός, η οποία στη συνέχεια δήλωσε πως μετά από χρόνια συνάντησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος την κοιτούσε σαν “βρεγμένη γάτα”, “ένας σκύλος με την ουρά στα σκέλια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα