Άννα Φόνσου: Είχε γνωρίσει τον 53χρονο και τη 12χρονη στον Κολωνό – “Έλεγε πως ήταν εκεί για τα θελήματα”

Άννα Φόνσου: Είχε γνωρίσει τον 53χρονο και τη 12χρονη στον Κολωνό – “Έλεγε πως ήταν εκεί για τα θελήματα”

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε γνωρίσει το ανήλικο κορίτσι, όπως και τον 53χρονο κατηγορούμενο τον οποίο μάλιστα είχε συναντήσει και πριν πριν από 10 ημέρες. "Τον είχαν καλέσει από την περιφέρεια".

Πληθαίνουν τα ονόματα των ηθοποιών που είχαν συναντήσει τον 53χρονο κατηγορούμενο για τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως επεδίωκε επαφές με πλήθος καλλιτεχνών και άλλων γνωστών προσώπων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Μετά τον Χάρη Ρώμα που περιέγραψε πώς είχε γνωρίσει τον 53χρονο, συνάντηση μαζί του είχε και η Άννα Φόνσου και μάλιστα αρκετές φορές, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο “Πρωινό”.

“Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε μία φορά πριν έναν χρόνο και μου είπε πως διάβασε ότι έχω ανάγκη από χορηγούς. Μου έδωσε το όνομά του και το τηλέφωνό του. Είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά για το «Σπίτι του ηθοποιού». Ήθελε να βγούμε και φωτογραφία μαζί με τα προϊόντα που θα μου έφερνε. Πραγματικά μας έφερε πάρα πολλά πράγματα και βγάλαμε φωτογραφία μαζί του, τόσο εγώ όσο και τα παιδιά που ήμασταν εκεί. Μετά με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε κάθε 15-20 μέρες να μας φέρνει πράγματα. Κάθε 15 μέρες ερχόταν και καμία φορά μου ζητούσε να βγάλουμε καμία φωτογραφία. Μου είπε ότι έχει ένα σούπερ μάρκετ στον Κολωνό και μου ζήτησε να πάω στο σούπερ μάρκετ να τους διαφημίσω”, είπε αρχικά η Άννα Φόνσου για να προσθέσει:

Πήρα κι άλλους ηθοποιούς από το «Σπίτι του ηθοποιού» και πήγα. Είχε στρώσει ένα τραπέζι έξω από το μαγαζί του με αντίκες. Μετά από λίγο ήρθαν 4-5 άντρες με τις γυναίκες τους. Ήμασταν περίπου 10 άτομα. Εκεί, λοιπόν, ήταν και ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Ήταν αυτό το ίδιο κοριτσάκι. Έπαιρνε κάτι πράγματα κι έφευγε.

Κάποια στιγμή τής είπε «έλα εδώ να σου συστήσουμε την κυρία Φόνσου». Εκείνη του μιλούσε στον πληθυντικό. Μου είπε «ήθελα να σας γνωρίσω γιατί κι εμένα η μαμά μου είναι από την Τήνο. Έχω κι άλλα αδέρφια». Και μου είπε ότι «εγώ κάνω θελήματα εδώ». Της έδιναν πράγματα, τα έπαιρνε με το ποδήλατο και κάπου της έλεγαν να τα πάει. Της είπα ότι η ώρα ήταν 11μιση και τη ρώτησα γιατί ήταν ακόμα στον δρόμο. Μετά από λίγο έφυγε”.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον 53χρονο, τον οποίο, όπως είπε, είδε τελευταία φορά πριν από 10 μέρες:

“Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ. Ήταν εκεί με έναν παπά, έναν οδοντίατρο, έναν συνταξιούχο αστυνομικό, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα, πριν περίπου 10 ημέρες. Αυτός ο άνθρωπος μου μιλούσε για την οικογένειά του. Του είχαν τηλεφωνήσει μάλιστα θυμάμαι μια φορά από την περιφέρεια και του έλεγαν να φροντίσει έναν άρρωστο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα