GNTM: Τα μοντέλα αναβίωσαν το “Sex and the City” – Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter

GNTM: Τα μοντέλα αναβίωσαν το “Sex and the City” – Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter
GNTM Star Tv

Δοκιμασία εμπνευσμένη από το "Sex and the City" είχαν τα μοντέλα του GNTM και η φωτογράφιση σχολιάστηκε χιουμοριστικά από το Twitter. Η σύσκεψη των κριτών για τα νέα κορίτσια που θα μπουν στο ριάλιτι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Τρίτης (25/10), μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις που προηγήθηκαν, της Αλεξίας Κουβέλα και της Νικόλ Τσούλος.

Η ξαφνική αποχώρηση της Νικόλ Τσούλος, στο τελευταίο πλατό, επηρέασε το κλίμα της επόμενης μέρας στο σπίτι. Η Μικαέλα έμεινε μόνη της πλέον στο δωμάτι,ο ενώ κάποιες άλλες υποψήφιες μίλησαν για έλλειψη σεβασμού απέναντι στους κριτές και στον διαγωνισμό.

Η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα ελάφρυνε το στενάχωρο κλίμα και ανακοίνωσαν στα κορίτσια τη φωτογράφιση «ψευδαισθήσεων», που θα ακολουθούσε.

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια, να συνεργαστούν και να συνδυάσουν πόζα και συναίσθημα. Οι διαγωνιζόμενες πέτυχαν το ζητούμενο της φωτογράφισης και έμαθαν ότι η συνεργασία είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες. Η φωτογράφος Όλγα Τζίμου αντίκρισε, στο φακό της, εφευρετικές πόζες δίχως προηγούμενο και ξεχώρισε τις νικήτριες του mini challenge, οι οποίες θα έπρεπε να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, καθώς το reward, που κέρδισαν, θα ανακοινωθεί στη φωτογράφιση αποχώρησης.

Εν τω μεταξύ, οι κριτές συσκέφθηκαν για να αποφασίσουν ποια κορίτσια θα καλύψουν τις θέσεις, που έμειναν κενές, λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων. Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των υποψήφιων μοντέλων, που πήραν μέρος στο bootcamp και μετά από αρκετή ώρα συμφώνησαν και κατέληξαν στα δύο πρόσωπα, που θα μπουν στον διαγωνισμό.

GNTM: Φωτογράφιση αλά “Sex and the City”

Το γράμμα της επόμενης μέρας σκιαγράφησε το θέμα της μεγάλης δοκιμασίας με τις διαγωνιζόμενες να εκστασιάζονται καθώς, σύμφωνα με τις οδηγίες, θα κατέβαιναν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο City Link, που είναι το location της φωτογράφισης.

Η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, τους ανακοίνωσαν ότι το concept θα ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά “Sex and the City” και πως θα φωτογραφίζονταν για την καμπάνια της εταιρίας BSB, σαν να περπατάνε στο Μανχάταν.

Ο φωτογράφος Γιώργος Αγγελής, πήρε τη θέση του και το ζητούμενο απαιτούσε extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge.

Τα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους, αν και κάποια μοντέλα “άγγιξαν” την υπερβολή. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού μία από τις κοπέλες, η Αλεξία Τράικο, “έφαγε” τούμπα στο σετ.

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογράφιση των μοντέλων, με τα σχόλιά τους να είναι ξεκαρδιστικά.

GNTM: Τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα