Άνδρη Θεοδότου: “Είναι αγκάθι για έναν ηθοποιό να δουλεύει στο θέατρο και να τον γνωρίζουν λόγω τηλεόρασης”

Άνδρη Θεοδότου: “Είναι αγκάθι για έναν ηθοποιό να δουλεύει στο θέατρο και να τον γνωρίζουν λόγω τηλεόρασης”

Για τον κρυφό δεσμό που είχε με τον σύζυγό της επί έναν χρόνο αλλά και το παράπονο για το ζήτημα της αναγνωρισιμότητας και τη σύγκριση θεάτρου τηλεόρασης μίλησε η ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Άνδρη Θεοδότου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” της Τρίτης.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά “Έλα στη Θέση μου” εξήγησε γιατί δεν αισθάνεται πολύ άνετα στο να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ενώ εξέφρασε και το παράπονο που έχει ως ηθοποιός, λόγω του ότι ενώ έχει ήδη διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο του θεάτρου, έγινε γνωστή μετά την τηλεοπτική της παρουσία.

Μιλώντας για αυτό ανέφερε πως “είναι αγκάθι για έναν ηθοποιό να δουλεύει στο θέατρο και να κάνει ξαφνικά τηλεόραση και να σε γνωρίζουν στον δρόμο. Είναι κάπως περίεργο, αλλά καλοδεχούμενο βέβαια πάντα. Είναι ο κόσμος που μας φτιάχνει πάντα”.

Η ίδια αποκάλυψε και μία ενδιαφέρουσα πτυχή της προσωπικής της ζωής αναφέροντας πως με τον σύζυγό της, Δημήτρη Δεγαΐτη είναι μαζί 26 χρόνια αλλά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους “απαγορευόταν” να είναι ζευγάρι, καθώς και οι δυο ήταν φοιτητές του Θεάτρου Τέχνης.

“Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης. Κάθε μέρα τον ερωτεύομαι! Κατ’ αρχήν τον θαυμάζω γιατί είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, ευτυχώς δεν είμαστε των ίδιων levels τρέλας, οπότε ο ένας έρχεται και ισορροπεί τον άλλον. Αλίμονο αν δεν θαυμάζαμε τους συντρόφους μας”, δήλωσε η ηθοποιός, ενώ μιλώντας για τη γνωριμία τους ανέφερε πως απαγορευόταν να έχουν σχέση μεταξύ τους λόγω του ότι ήταν φοιτητές του Θεάτρου Τέχνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα