Εμπρηστικός Μπαχτσελί: “Η Ελλάδα να σταματήσει τις προκλήσεις αλλιώς το τίμημα θα είναι βαρύτερο από το ’22”

Εμπρηστικός Μπαχτσελί: “Η Ελλάδα να σταματήσει τις προκλήσεις αλλιώς το τίμημα θα είναι βαρύτερο από το ’22”
Ντεβλέτ Μπαχτσελί AP Photo/Ali Unal

Εκ νέου ακραίες δηλώσεις από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί εις βάρος της Ελλάδας, απειλώντας πως, αν δεν σταματήσει τις προκλήσεις, "το τίμημα που θα πληρώσει θα είναι βαρύτερο από τον Αύγουστο του '22".

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική η Τουρκία, με τελευταίο τον κυβερνητικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η yenisafak, σε δηλώσεις του για το “κλείδωμα” των τουρκικών F-16 πάνω από το Αιγαίο από ελληνικούς S-300, απείλησε ότι η χώρα μας “θα πληρώσει βαρύτερο τίμημα από τις 30 Αυγούστου του 1922, αν συνεχίσει την προκλητική στάση”.

“Η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει τη διορατικότητά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η εχθρότητα προς τους Τούρκους και το Ισλάμ τύφλωσε τη διοίκηση της Αθήνας και αγνόησαν τόσο τη συνείδηση της ανθρωπότητας όσο και το διεθνές δίκαιο με την υποστήριξη που έδωσαν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ευχή μου είναι η σημερινή κυβέρνηση που ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό να συνέλθει και να σταματήσει άμεσα να κυνηγάει την τρέλα. Διαφορετικά, το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ βαρύτερο από τις 30 Αυγούστου 1922 και μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής και της ιστορίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα