Ούρσουλα Βλάχου: Θυμάστε την μικρή “Στέφανι” από το “Η ώρα η καλή”; Δείτε πώς είναι σήμερα

Ούρσουλα Βλάχου: Θυμάστε την μικρή “Στέφανι” από το “Η ώρα η καλή”; Δείτε πώς είναι σήμερα
Η ώρα η καλή Youtube

Η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύθηκε σε μικρή ηλικία την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά "Η ώρα η καλή", μεγάλωσε και έφτιαξε τη δική της οικογένεια. Μόλις έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Σχεδόν 15 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της οικογενειακής σειράς “Η ώρα η καλή”, η οποία προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις τηλεοπτικές σεζόν 2004 – 2007 στο MEGA.

Στη σειρά είχε συμμετάσχει ένα εκλεκτό καστ αποτελούμενο από τους Πάνο Μιχαλόπουλο, Ζέτα Δούκα, Μπέσυ Μάλφα, Ρίκα Διαλυνά, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αριέττα Μουτούση και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς.

Παράλληλα, είχαν συμμετάσχει και νεαροί ηθοποιοί σε δεύτερους ρόλους, ενώ όλοι είχαν αγαπήσει την μικρή Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύθηκε την άγνωστη κόρη του Στέφανου (Πάνου Μιχαλόπουλου), την Στέφανι.

Η πανέμορφη Ούρσουλα μεγάλωσε και είναι πλέον 29 ετών, δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική, ενώ έχει φτιάξει τη δική της οικογένεια.

Η ίδια παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Βίκτωρα Αποστόλου, με πολιτικό γάμο πριν από μερικούς μήνες, ενώ τη Δευτέρα (24/10) έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πώς είναι σήμερα η Ούρσουλα Βλάχου – Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα