Στη Χαλκιδική επεκτείνεται ο όμιλος Mitsis Hotels με δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία

Στη Χαλκιδική επεκτείνεται ο όμιλος Mitsis Hotels με δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα θα ανοίξει και θα διαχειρίζεται το νέο συγκρότημα το 2025.

Με τη διαχείριση ενός νέου συγκροτήματος, δύο ξενοδοχείων που θα λειτουργήσουν το 2025, ο όμιλος Mitsis Hotels αποκτά παρουσία και στην αγορά της Χαλκιδικής, μετά τη Ρόδο, την Κω, την Κρήτη, την Αθήνα και τα Καμμένα Βούρλα.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος προχώρησε σε 20-ετή συμφωνία διαχείρισης ακινήτου με την εταιρεία Happy Holidays Α.Ε., με ορίζοντα ολοκλήρωσης και λειτουργίας το 2025. Η Mitsis Hotels θα συμβάλλει στον προσχεδιασμό του έργου που θα περιλαμβάνει τον καθορισμό συγκεκριμένου brand concept, τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, τη διαχείριση απόδοσης καθώς και το σχεδιασμό των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών λειτουργιών. Ακόμη, ο όμιλος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ενέργειες για την έναρξη δραστηριοτήτων των μονάδων παρέχοντας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του Hotel Operations Management.

Η νέα μονάδα είναι τοποθετημένη στη Σάρτη, παραθαλάσσια περιοχή στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας Χαλκιδικής και θα περιλαμβάνει ένα πεντάστερο Boutique Hotel, δυναμικότητας 52 δωματίων, που θα διαθέτει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα συνεδριακό κέντρο 150 ατόμων καθώς και wellness & spa κέντρο με γυμναστήριο. Το δεύτερο ξενοδοχείο θα είναι επίσης πέντε αστέρων με τη μορφή All-Suites Hotel δυναμικότητας 98 δωματίων, που θα περιλαμβάνει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και γυμναστήριο.

Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει ακόμη ένα F&B και Retail Square, το οποίο θα διαθέτει εστιατόριο à la carte, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού, mini market και χώρο απασχόλησης για παιδιά. Επιπλέον θα δημιουργηθεί καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών δυναμικότητας 20 θέσεων για τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου και παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.

Σε δήλωση του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Σταύρος Μήτσης τόνισε: «Η εταιρεία τουριστικής διαχείρισης του Ομίλου Mitsis Hotels ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγορά ενώ σχεδιάζει μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη θέση μας στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας».

Ο όμιλος Mitsis Hotels είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, με 19 ξενοδοχεία στο δυναμικό του. Η εταιρεία Happy Holidays A.E. δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού ευεξίας και θεματικού τουρισμού και μέσα από τις επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει στη Σιθωνία Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα