Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος του από τη σειρά

Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος του από τη σειρά
Σασμός ALPHA

Τη λήξη του συμβολαίου του με το τέλος της δεύτερης σεζόν του "Σασμού" ανακοίνωσε ένας από τους ηθοποιούς της δραματικής σειράς του Alpha.

Ο “Σασμός” αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η δραματική σειρά του Alpha στην prime time ζώνη.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την πλοκή και τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών είναι αυτά που κάνουν τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο, με τις φήμες τον τελευταίο καιρό να θέλουν τη σειρά να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν.

Ωστόσο, για έναν από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν, αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αεράκη, ο οποίος υποδύεται τον παπά Μιχάλη. Ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει ενημερωθεί για την τρίτη σεζόν του “Σασμού”, αποκάλυψε πως το δικό του συμβόλαιο τελειώνει αυτή τη χρονιά, ενώ σχολίασε πως είναι πολύ νωρίς για να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα