Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης “εισέβαλε” στη σειρά – Πανηγυρική υποδοχή στο Twitter

Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης “εισέβαλε” στη σειρά – Πανηγυρική υποδοχή στο Twitter
Ο Στέφανος Κυριακίδης στους "Παγιδευμένους" ΑΝΤ1

Ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης άφησε τη "Γη της Ελιάς" και ανέλαβε έναν ρόλο - κλειδί στη σειρά "Παγιδευμένοι". Ο ρόλος του και η θερμή υποδοχή του στο Twitter, από τα πρώτα λεπτά.

Με μεγάλη αγωνία παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το νέο επεισόδιο της σειράς “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης (11/10), μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου της Μυρτώς.

Η τρομερή ανακάλυψη συγκλόνισε την Άννα, η οποία μαζί με τον Δημήτρη προσπαθεί να βρει άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του Άγγελου Χατζή. Ο Δημήτρης αναγκάστηκε να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει, ενώ ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν, ίσως, μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να βρει τις αποδείξεις που του ζήτησε ο Δημήτρης;

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Μαρκέτο, τον παππού του Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή. Τον ρόλο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, τον οποίον το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε μέχρι πρότινος ως Ιάκωβο στη δραματική σειρά “Γη της Ελιάς” στο MEGA. Ο διάσημος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός και η είσοδός του στους “Παγιδευμένους” το βράδυ της Τρίτης (11/10) ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά.

Παγιδευμένοι: Ποιος είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος

Ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής. Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα;

Παγιδευμένοι: Η υποδοχή του Στέφανου Κυριακίδη στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα