Irina Shayk – Bradley Cooper: Φήμες επανασύνδεσης μετά τις κοινές διακοπές στις Μπαχάμες

Irina Shayk – Bradley Cooper: Φήμες επανασύνδεσης μετά τις κοινές διακοπές στις Μπαχάμες
Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ instagram

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο γνωστός ηθοποιός κολύμπησαν με γουρούνια στις Μπαχάμες και μοιράστηκαν τα απίθανα στιγμιότυπα με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Καλές σχέσεις φαίνεται να κρατούν η Irina Shayk και ο Bradley Cooper, οι οποίοι πέρασαν παρέα στιγμές ξεγνοιασιάς κολυμπώντας πλάι σε γουρούνια στις Μπαχάμες. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια που υπήρξαν ζευγάρι, όμως μέχρι και σήμερα φέρονται να διατηρούν μια πολύ φιλική σχέση για χάρη της 5 ετών κόρης τους, Lea.

Το εντυπωσιακό μοντέλο μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της συνοδεύοντας την ανάρτηση στο Instagram με μια καρδιά. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πλάι της βρίσκεται και ο γνωστός ηθοποιός με τους δύο να χαμογελούν και να κοιτούν την κάμερα.

Η εν λόγω ανάρτηση πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης με τους ίδιους να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή. Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Irina Shayk να διατηρεί ελεύθερη σχέση με τον ράπερ Kanye West ενώ ο Bradley Cooper φέρεται να βγαίνει με την 45χρονη πολιτικό Huma Abedin

Αγαπούν και σέβονται πολύ ο ένας τον άλλον” είχε δηλώσει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον στο ET. “Βρίσκονται αρκετά συχνά και οι τρεις τους (σ.σ. μαζί με την κόρης τους, Lea) αλλά μερικές φορές και οι δυο τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα