Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο EUROKINISSI

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ο επόμενος μάρτυρας προς εξέταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της συζύγου του κατηγορουμένου.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ύστερα από τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις κατά τις οποίες η σύζυγος του ηθοποιού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τις τέθηκαν γύρω από την προσωπικότητα αλλά και τις σχέσεις -επαγγελματικές και διαπροσωπικές- του Π. Φιλιππίδη– η κατάθεσή της οδεύει προς ολοκλήρωση.

Όπως είχε γίνει γνωστό κατά την περασμένη συνεδρίαση, μένουν μόνο μερικές ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης, προτού στο βήμα του μάρτυρα βρεθεί ο επόμενος μάρτυρας.

Ήδη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έχει καλέσει να παρευρίσκεται στη σημερινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς είναι ο επόμενος κατά σειρά μάρτυρας προς εξέταση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ήδη αναφερθεί στην κλήτευση του ως μάρτυρας κατηγορίας.

Σε τηλεοπτική εκπομπή έχει υποστηρίξει σχετικά: “Τώρα με κάλεσε το δικαστήριο. Στην αρχή όταν με κάλεσε ο Εισαγγελέας ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης και ένιωσα άβολα γιατί ήμουν μάρτυρας χωρίς να ερωτηθώ. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί. Είπα αυτά που έπρεπε να πω βάσει της συνείδησής μου και έτσι ο κύριος Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας. Ανάλογα με τις ερωτήσεις που θα μου γίνουν, εγώ θα καταθέτω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα