Ο διάσημος ρόκερ Yungblud έκανε τις μασημένες τσίχλες του, κολιέ

Ο διάσημος ρόκερ Yungblud έκανε τις μασημένες τσίχλες του, κολιέ
Ο Yungblud Jordan Strauss Photography/Mega/VISUALHELLAS.GR

Ο 25χρονος ρόκερ Yungblud δίνει τις μασημένες τσίχλες του και ένα κομμάτι του... εαυτού του στο Ebay για καλό σκοπό.

Κρέμασε κι εσύ στον λαιμό σου τη μασημένη τσίχλα του 25χρονου ρόκερ Yungblud. Εκ πρώτης όψεως η είδηση ακουμπάει την … αστειότητα. Μια μασημένη τσίχλα να συνδυάζεται με διαμάντια και να παράγει ένα κόσμημα, το οποίο να διαφημίζεται ως… άξιο λόγου; Κατά δεύτερον, στο μυαλό μας έρχονται αμέσως αμφιλεγόμενα ζητήματα οικειοθελούς διάθεσης… γενετικού υλικού προς πώληση! Κατόπιν, η “είδηση” μας θύμισε το κάδρο που έχει η Αντέλ στο σαλόνι της με τη μασημένη τσίχλα της Σελίν Ντιόν… άλλη ιστορία αυτή!

Τουλάχιστον ο 25χρονος ρόκερ Yungblud – τον οποίο ο Μικ Τζάγκερ αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ σωτήρα της ροκ” – δίνει τις μασημένες τσίχλές του για καλό σκοπό, οπότε η “είδηση” που διαβάσαμε στο ΝΜΕ έχει τουλάχιστον φιλανθρωπικό ενδιαφέρον. Και σίγουρα δεν ανησυχούμε μήπως και δεν βρεθούν αγοραστές για τις μασημένες τσίχλες του ρόκερ, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ejekt Festival με τους Muse.

eBay

Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου αγοραστές βρέθηκαν στο παρελθόν για: το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο της Σκάρλετ Τζοχάνσον (είχε και το κραγιόν της επάνω), την πολυκαιρισμένη περούκα του Άντι Γουόρχολ, ένα σπασμένο ακρυλικό νύχι της Lady Gaga, μία μπούκλα από τα μεταξένια μαλλιά του Μπάουι και την… πέτρα που έβγαλαν από τα νεφρά του “Κάπτεν Κερκ” Γουίλιαμ Σάτνερ.

Η ιστορία πίσω από το κόσμημα με τις τσίχλες του Yungblud

Ο Yungblud στο Reading Music Festival, 2021. Scott Garfitt/AP Photo

Για να είμαστε πιο ακριβείς πρόκειται για μια συνεργασία της εταιρείας με τσίχλες 5 Gum και της αμερικανικής φίρμας κοσμημάτων Greg Yuna, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό National Independent Venue Foundation (NIVF) που στηρίζει νέους καλλιτέχνες.

Η συλλογή “Masterpieces” περιλαμβάνει 15 κολιέ που έχουν φτιαχτεί από τσίχλες 5 Gum, τις οποίες έχει μασήσει ο Yungblud, πριν από σημαντικές live εμφανίσεις του (και υπάρχουν και οι φωτογραφίες που το πιστοποιούν). Οι μασημένες τσίχλες – διαφορετικού μεγέθους – έχουν τοποθετηθεί μέσα σε ειδικό ακρυλικό υλικό και έχουν πλαισιωθεί με λευκά διαμάντια και ένα γούρι με το λογότυπο του 5 Gum. Όλα αυτά “δεμένα” με λευκόχρυσο 14K. Η δημοπρασία στο eBay διαρκεί μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Σχολιάζοντας τη διάθεση της σειράς “Masterpieces” ο Yungblud είπε ότι θα δίνει με αυτόν τον τρόπο μία ευκαιρία στους θαυμαστές του να αποκτήσουν ένα κομμάτι… ιστορίας. Ο ρόκερ κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο άλμπουμ του με τα κομμάτια “Don’t Feel Like Feeling Sad Today”, “Tissues” και “The Funeral”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα