Πέντε προορισμοί για φθηνές εκδρομές της τελευταίας στιγμής, μία ανάσα από την Αθήνα

Πέντε προορισμοί για φθηνές εκδρομές της τελευταίας στιγμής, μία ανάσα από την Αθήνα
. . /EUROKINISSI Eurokinissi

Όσοι δεν έχετε κανονίσει ακόμα κάποια απόδραση για το τριήμερο της 28η Οκτωβρίου, σας προτείνουμε πέντε οικονομικούς προορισμούς για να αδράξετε την ευκαιρία.

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε κανονίσει κάποια εκδρομή. Ο καιρός αναμένεται σύμμαχός μας, οπότε ανακαλύψαμε πέντε οικονομικούς προορισμούς ,κοντά στην Αθήνα, για να εκμεταλλευτούμε το τριήμερο αυτό.

Οι προορισμοί είναι ιδανικοί είτε για οικογενειακές διακοπές είτε για ζευγάρια και παρέες. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνετε την κράτησή σας και να οδηγήσετε ελάχιστες ώρες μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Κινέττα

3 Ημέρες / 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με All Inclusive σε Δίκλινο Δωμάτιο
Για ένα Παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με All Inclusive.
Το κόστος ανέρχεται στα 270€

Μόλις 57 χλμ από την Αθήνα περνώντας τα βράχια της Κακιάς Σκάλας βρίσκεστε στην απέραντη παραλία της Κινέτας. Ενα μαγευτικό τοπίο με λευκό μικρό βότσαλο, καταγάλανα νερά σε συνδυασμό με το καταπράσινο πευκόφυτο τοπίο που τα περιβάλλει.

Δες την προσφορά

Καλάβρυτα

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο
Για 1 παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν
Πρωινό
Έκπτωση 10% σε όλα τα γεύματα στην Παραδοσιακή Ταβέρνα του Ξενοδοχείου
Το κόστος ανέρχεται στα 229€

Τα Καλάβρυτα,190 χλμ από την Αθήνα είναι ένας δημοφιλείς χειμερινός προορισμός μέσα σε πλαγιές γεμάτες έλατα. Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε τον ιστορικό οδοντωτό Διακοπτού – Καλαβρύτων καθώς και το Μέγα Σπήλαιο.

Δες την προσφορά

Εύβοια

Για δύο Παιδιά έως 12 ετών η διανυκτέρευση είναι δωρεάν
Το κόστος ανέρχεται στα 210€

Ένας γραφικός αμφιθεατρικά χτισμένος οικισμός,180 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ενδείκνυται για τις εκδρομές της τελευταίας στιγμής. Θα συναντήσετε καταπράσινα τοπία με απίστευτη θέα στο Αιγαίο και όμορφα αξιοθέατα.

Δες την προσφορά

Ξυλόκαστρο

3 Ημέρες / 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα
Το κόστος ανέρχεται στα 190€

Σε απόσταση 120 χιλ. από την Αθήνα θα βρεθείτε στο Ξυλόκαστρο. Ο παραλιακός δρόμος της πόλης του Ξυλοκάστρου είναι ιδανικός για περπάτημα και ο ποδηλατόδρομος ενδείκνυται για τους λάτρεις του ποδηλάτου. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο δάσος του Πευκιά.

Δες την προσφορά

Λουτράκι

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση) με Ημιδιατροφή
Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με Ημιδιατροφή
Περιλαμβάνει: Πρωινό Αμερικάνικου τύπου στο εστιατόριο Amphitrion και βραδινό
Το κόστος ανέρχεται στα 90€

Το Λουτράκι 84 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην περιοχή των Γερανείων Όρων ενταγμένα στο πρόγραμμα Natura 2000, φημίζεται για τις πηγές φυσικού μεταλλικού και ιαματικού νερού. Να επισκεφτείτε τη Λίμνη Βουλιαγμένης και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.

Δες την προσφορά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα