Νίκος Νικολάου για φήμες περί σεξουαλικής παρενόχλησης: “Ήταν μία έωλη, ψευδής καταγγελία”

Νίκος Νικολάου για φήμες περί σεξουαλικής παρενόχλησης: “Ήταν μία έωλη, ψευδής καταγγελία”
Νίκος Νικολάου PAPADAKIS PRESS / EVANGELOS GKIKOPOULOS

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στα δημοσιεύματα που πριν από 2 χρόνια ενέπλεκαν το όνομά του σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, δηλώνοντας πως η καταγγελία ήταν ανώνυμη και τελικά ψευδής.

Για τις φήμες που είχαν ακουστεί και τα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί, τα οποία ενέπλεκαν το όνομά του σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης κατά συναδέλφου του, απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκου Νικολάου.

Σε δηλώσεις του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο, πριν από περίπου 2 χρόνια, λέγοντας: “Δεν το βίωσα τότε κάπως. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε ανώνυμη καταγγελία. Με τον νομικό τρόπο που έπρεπε, προσπάθησα να δω τι είναι. Τελικά, δεν βρέθηκε καμία καταγγελία. Ήταν μία έωλη, ψευδής καταγγελία, φυσικά και έκλεισε όλο αυτό το θέμα μέσα σε τρεις μήνες. Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Ο ίδιος ο εισαγγελέας την έβαλε στο καλάθι των αχρήστων“.

Απαντώντας για το εάν τον επηρεάσε αυτή η καταγγελία, ο διάσημος ηθοποιός που τότε πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Έξαψη” είπε:Ανθρώπινα, ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα μου δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται ή κόβονται από περιστασιακά πράγματα. Σαφώς, επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, δεν είχα τίποτα να φοβηθώ και γι’ αυτό συνέχισα τα γυρίσματά μου κανονικά στην σειρά τότε”.

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Νικολάου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα