Χάρης Ασημακόπουλος: Γιατί χάθηκε μετά την “Πολυκατοικία” – “Σκέφτηκα να αλλάξω δουλειά”

Χάρης Ασημακόπουλος: Γιατί χάθηκε μετά την “Πολυκατοικία” – “Σκέφτηκα να αλλάξω δουλειά”

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο μετά τη δημοφιλή σειρά, ενώ δεν μοιράστηκε τη σκέψη που είχε κάποτε να αλλάξει επάγγελμα. Η μάχη με την κατάθλιψη και οι οικονομικές δυσκολίες.

Καλεσμένος στο πλατό του “2night Show” και του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Ο ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Πολυκατοικία” εξήγησε γιατί δεν είχε αντίστοιχες συμμετοχές και επιτυχίες τα επόμενα χρόνια, εκφράζοντας ένα μεγάλο παράπονο και αποκαλύπτοντας τη σκέψη που είχε κάνει να αλλάξει δουλειά.

Ήμουν σπίτι μου. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο για δουλειά. Μετά την Πολυκατοικία, η οποία τελείωσε το 2011 που ξεκίνησε η βαριά κρίση, δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, αλλά το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου σχεδόν. Αν χτύπησε, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ή επανάληψη κάπως του προηγούμενου. Μέσα μου δεν πέρασα καλά, έφτασα στην κατάθλιψη σε ένα υπέροχο μπαλκόνι και σε μια υπέροχη κούνια που έχω. Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα. Σε αυτήν την περίοδο έκανα θέατρο σε ομάδες σε μικρά θέατρα και περνούσα πολύ καλά” είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πιο προσωπικό του ζήτημα και αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπος με το «τέρας» της κατάθλιψης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε με αφορμή την αγορά ενός σπιτιού, λέγοντας: “Όλα αυτά τα χρόνια είχα την τύχη και την ατυχία να πάρω σπίτι. Πήρα δάνειο 250.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο για να γίνει η αποπληρωμή σε ευρώ σε συνάλλαγμα. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει πάνω από 100.000 και χρωστάω 350.000 ευρώ. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν βρει λύση, προσπάθησα να διαπραγματευτώ πράγματα και είναι οι νόμοι του κράτους μας που είναι υπέρ των τραπεζών και όχι υπέρ των πολιτών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα