Κορίνα Λεγάκη: “Το θηρίο μέσα μου θέλει να υπερασπιστεί την ομορφιά”

Κορίνα Λεγάκη: “Το θηρίο μέσα μου θέλει να υπερασπιστεί την ομορφιά”
Η Κορίνα Λεγάκη

Η Κορίνα Λεγάκη μιλά στο NEWS 24/7 με αφορμή το νέο της single «Δική Σου» σε μουσική και στίχους του Ορέστη Ντάντου.

Η Κορίνα Λεγάκη επιστρέφει με ένα ακόμα “πλάνο” από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Σεκάνς» και δηλώνει «Δική Σου».

Σε μουσική και στίχους του Ορέστη Ντάντου, του τραγουδοποιού που έχει ξεχωρίσει για το προσωπικό του βλέμμα πάνω στον ήχο και τον στίχο της εποχής, η Κορίνα Λεγάκη σφραγίζει με την ιδιαίτερη ερμηνεία της μια μπαλάντα που ξεχειλίζει αγάπη και αισιοδοξία, τραγουδώντας:

..μόνο η μεγάλη αγάπη
γίνεται μια σταλιά
να μπει σε κάθε βλέμμα
σε κάθε αγκαλιά…

Την ξεχωριστή ενορχήστρωση έχει αναλάβει και πάλι το αγαπημένο συγκρότημα Δραμαμίνη, ενώ «σκηνοθετεί» ο… γκουρού της παρέας, Μανώλης Φάμελλος, ο οποίος υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

“Στα τραγούδια και τη μουσική με εμπνέουν τα πάντα. Η ζωή η ίδια. Η καθημερινότητα με τον ρεαλισμό της και τους συνανθρώπους που συναναστρέφομαι, αλλά και η μυθοπλασία μιας πολύ καλής ταινίας. Ένα βιβλίο, μια καλή παράσταση. Η φύση, ένα τυχαίο συμβάν στο δρόμο. Η ίδια η μουσική, σημερινή, αλλά και παλαιότερη. Το θηρίο μέσα μου που θέλει να υπερασπιστεί την ομορφιά” αναφέρει στο NEWS 24/7 η Κορίνα Λεγάκη.

Τι είναι αυτό που τη γοήτευσε ιδιαίτερα στο τραγούδι «Δική Σου» του Ορέστη Ντάντου και αποφάσισε να το τραγουδήσει;Η μελωδική και η στιχουργική ταυτότητα του Ορέστη. Ο ρυθμός του, με μια νύξη από χιπ χοπ. Ο ερωτισμός αλλά και η αθωότητα του. Όλα μαζί ο κόσμος ενός πολύ ταλαντούχου τραγουδοποιού της νέας γενιάς που με εξιτάρει να τον κάνω “δικό μου” απαντά.

Και συνεχίζει: “Το “Δική σου” είναι μια πρό(σ)κληση στον έρωτα, στο όλο. Στο φως και στη συνύπαρξη. Ενάντια σε οποιοδήποτε είδος ασχήμιας, σκοταδιού, απελπισίας. Το τραγούδι μας είναι υπέρμαχος της ζωής και του μοιράσματος, υπερασπιστής της αγάπης”.

Και μία πρόγευση από το τι να περιμένουμε στο μέλλον; “Ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με τον τίτλο “σεκάνς.”, πρόγευση του οποίου είναι τα δύο τραγούδια-προπομποί, το “Ένα πρωί γλυκό” και το “Δική σου”. Η συνάντηση και η συνεργασία μου με τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Μέσα στην καραντίνα και στο κλείσιμο ανοίξαμε τα κιτάπια μας και τις καρδιές μας και φτιάξαμε τραγούδια για να τα μοιραστούμε μαζί σας. Τέλος Νοεμβρίου θα ανέβω για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για να σας τραγουδήσουμε όλα αυτά που αγαπάμε!”

Το «Δική Σου» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Κουντουρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα