GNTM: Οι παίκτριες έγιναν… τράπερς και το Twitter πήρε φωτιά – “Πολύ άβολο”

GNTM: Οι παίκτριες έγιναν… τράπερς και το Twitter πήρε φωτιά – “Πολύ άβολο”
Οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5 έγραψαν ένα τραπ κομμάτι GNTM

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5 έγραψαν ένα τραπ κομμάτι, το οποίο παρουσίασαν στην κριτική επιτροπή το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις αλλά και “άβολες στιγμές”, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (17/10) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Στη νέα φωτογράφιση αποχώρησης του διαγωνισμού, τα μοντέλα κλήθηκαν να συνδυάσουν την υψηλή ραπτική με το τένις, ενώ επισκέφτηκαν το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο οι διαγωνιζόμενες φάνηκε να τα βρήκαν σκούρα, καθώς έπρεπε να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη.

Τα μοντέλα στην συνέχεια, βρέθηκαν στο πλατό και προτού ξεκινήσει η κριτική επιτροπή να σχολιάζει τις φωτογραφίες τους, ήθελαν να “ελαφρύνουν” λίγο το κλίμα, τραγουδώντας ένα τραπ κομμάτι που έγραψαν, που προκάλεσε την έκπληξη όλων.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το τραγούδι “του μεγάλου δωματίου”, με τους περισσότερους να τονίζουν πως πρόκειται για μια από τις πιο “άβολες στιγμές” του GNTM.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα