Τρελή καταδίωξη διαρρηκτών στη Δυτική Αττική – Οι δράστες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα

Τρελή καταδίωξη διαρρηκτών στη Δυτική Αττική – Οι δράστες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα
Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ intime

Καταδίωξη πραγματοποίησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψη διαρρηκτών. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες προσέκρουσαν σε ΙΧ διερχόμενου πολίτη, ο οποίος και τραυματίστηκε.

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσαν τέσσερις Ρομά διαρρήκτες στην Δυτική Ατική. Οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν αρχικά στις 12 το μεσημέρι μία οικία επί της οδού Φλωρίνης 7, στο Ίλιον.

Διερχόμενη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκε τους Ρομά δράστες, την στιγμή που έβγαιναν από το σπίτι, εκ των οποίων κατάφεραν να συλλάβουν επί τόπου τον έναν. Οι υπόλοιποι τρεις πρόλαβαν και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη μέχρι την Ζωφριά όπου προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον καταυλισμό.

Συγκεκριμένα, επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου έπεσαν πάνω σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητό, με αποτέλεσμα μάλιστα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του. Εκεί ακινητοποιήθηκε το όχημα των δραστών και ένας εξ αυτών κατάφερε να διαφύγει πεζός, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του, ακινητοποιήθηκαν στο σημείο και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν παρόμοιες άλλες πράξεις, ενώ οι έρευνες και αναζητήσεις της Αστυνομίας στην περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του τέταρτου δράστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα