Έμα Γουάτσον: Αποτίει φόρο τιμής στον “Χάγκριντ” – “Το ταλέντο του ήταν τόσο τεράστιο που ήταν λογικό να παίζει έναν γίγαντα”

Έμα Γουάτσον: Αποτίει φόρο τιμής στον “Χάγκριντ” – “Το ταλέντο του ήταν τόσο τεράστιο που ήταν λογικό να παίζει έναν γίγαντα”
Η Έμα Γουάτσον Scott Garfitt/AP Photo

Τον πολυαγαπημένο της θείο Ρόμπι Κολτρέιν, τον "Ρούμπεους Χάγκριντ" της σειράς ταινιών "Χάρι Πότερ" αποχαιρέτησε με συγκίνηση η ηθοποιός Έμα Γουάτσον.

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του γνωστού ηθοποιού Ρόμπι Κολτρέιν, που αγαπήθηκε ως “Ρούμπεους Χάγκριντ” στις ταινίες του “Χάρι Πότερ“, σε ηλικία 72 ετών και η “Ερμιόνη Γκρέιντζερ”, την οποία υποδύθηκε η Έμα Γουάτσον δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει, αποτίοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο της γίγαντα.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Γουάτσον μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία της μαζί με τον Κολτρέιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του reunion του “Χάρι Πότερ“, που προβλήθηκε μέσα από την πλατφόρμα στρίμινγκ HBO Max, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο Ρόμπι ήταν ο πιο διασκεδαστικός θείος που είχα ποτέ, αλλά πάνω απ’ όλα με νοιαζόταν βαθιά και με συμπονούσε τόσο ως παιδί όσο και ως ενήλικα”, έγραψε η Γουάτσον, η οποία ήταν μόλις 11 ετών όταν η πρώτη ταινία του “Χάρι Πότερ” βγήκε στους Κινηματογράφους το 2001.

Και πρόσθεσε: “Το ταλέντο του ήταν τόσο τεράστιο που ήταν λογικό να παίζει έναν γίγαντα – μπορούσε να γεμίσει οποιοδήποτε χώρο με τη λάμψη του“.

Η Έμα Γουάτσον και ο Ρόμπι Κολτρέιν, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, συναντήθηκαν σε πολλές σκηνές στις οκτώ ταινίες “Χάρι Πότερ” – συμπεριλαμβανομένης μιας συναισθηματικής σεκάνς στην οποία ο Χάγκριντ παρηγορεί την Ερμιόνη αφού ο νταής του σχολείου του Χόγκουαρτς, Ντράκο Μαλφόι, την αποκαλεί “βρώμικη μικρή λάσπη” (μια προσβολή που απευθύνόταν σε μάγισσες και μάγους που οι γονείς τους δεν είχαν μαγικές ικανότητες).

“Ρόμπι, αν ποτέ γίνω τόσο ευγενική όσο ήσουν εσύ μαζί μου στο σετ, υπόσχομαι να το κάνω στο όνομα και στη μνήμη σου”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, καταλήγοντας: “Να ξέρεις πόσο σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Θα μου λείψουν πραγματικά η γλύκα σου, τα παρατσούκλια σου, η ζεστασιά σου, τα γέλια και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες οικογένεια. Να ξέρεις ότι ήσουν αυτό για εμάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα