Βρετανία: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα δίνει δωρεάν τρόφιμα στους 88.000 υπαλλήλους της για 3 μήνες

Βρετανία: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα δίνει δωρεάν τρόφιμα στους 88.000 υπαλλήλους της για 3 μήνες
 John Lewis Partnership Getty Images

Βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα δίνει δωρεάν τρόφιμα στους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με στόχο να τους βοηθήσει με το υπέρογκο κόστος διαβίωσης.

Βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ σχεδιάζει να δίνει δωρεάν τρόφιμα στους 88.000 εργαζομένους της κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Συγκεκριμένα, η βρετανική αλυσίδα John Lewis Partnership ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όλους τους υπαλλήλους της, κατά τις ώρες εργασίας για τρεις ολόκληρους μήνες.

Όσοι εργάζονται σε βάρδιες τεσσάρων ωρών θα δικαιούνται ένα δωρεάν γεύμα, ενώ όσοι εργάζονται για οκτώ ώρες μπορούν να λαμβάνουν δύο γεύματα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN Business.

Στους εργαζόμενους που έχουν πρόσβαση σε χώρους εστίασης θα προσφερθεί μια σειρά επιλογών, όπως ζεστό πρωινό, σούπες, ζυμαρικά και ψητά τις Κυριακές, είπε ο εκπρόσωπος. Από την άλλη, οι οδηγοί φορτηγών της εταιρείας θα λαμβάνουν γεύματα σε πακέτο.

Η εταιρεία λέει ότι έλαβε την απόφαση να βοηθήσει τους εργαζομένους της, καθώς ο πληθωρισμός εκτοξεύθηκε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών.

Η κατάσταση έχει βυθίσει εκατομμύρια Βρετανούς στην οικονομική ανέχεια, αναγκάζοντας πολλούς να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της θέρμανσης των σπιτιών τους και της αγοράς βασικών ειδών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα