Αγνώριστος ο “Γιαννάκης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” – Στη Νάξο με την αγαπημένη του

Αγνώριστος ο “Γιαννάκης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” – Στη Νάξο με την αγαπημένη του
Ο Γιαννάκης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" Youtube

Ο Σάββας Σαλίπας, ο μικρός "Γιαννάκης" από την κωμική σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί", μεγάλωσε. Πώς είναι και τι κάνει σήμερα.

Ο “Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος” από την επιτυχημένη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, που προβλήθηκε στο MEGA την περίοδο 2007 έως 2009, ήταν ένα από τα πιο συμπαθητικά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και είχε κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο Σάββας Σαλίπας, ο ηθοποιός που είχε υποδυθεί σε ηλικία 7 ετών τον “Γιαννάκη”, τον μικρότερο γιο του “Διονύση”, δηλαδή του Γιάννη Μπέζου, μεγάλωσε και είναι σήμερα 22 χρονών.

Το μικρό ξανθό αγοράκι με τις μπούκλες και τα καταγάλανα μάτια έγινε ένας όμορφος νέος, που σπουδάζει ναυτιλιακά, ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο μακριά από την υποκριτική, ενώ κάποιες φορές εργάζεται και ως διανομέας.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και τη ζωή του στο Instagram.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νάξο για διακοπές με την σύντροφό του, Δέσποινα, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό.

Οι φωτογραφίες από τη Νάξο

Πώς είναι σήμερα ο “Γιαννάκης”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα