Βαρυμπόμπη: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος για την επίθεση στον επιχειρηματία

Βαρυμπόμπη: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος για την επίθεση στον επιχειρηματία
Δικαστηρια Ευελπίδων Eurokinissi

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, μετά από προθεσμία που έλαβε, ο 26χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο 26χρονος, που επιτέθηκε με μαχαίρι κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο 26χρονος που παραδόθηκε στο ΑΤ Κηφισιάς την Κυριακή, οδηγήθηκε αρχικά ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή όπου έλαβε προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που εκκρεμεί σε βάρος του για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, συνοδεία του δικηγόρου του και συνελήφθη επί τόπου αφού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 19χρονου φίλου του για συνέργεια.

Το θύμα μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου. Αναμένεται σύντομα να καταθέσει στους αστυνομικούς που θα τον επισκεφτούν.

Το χρονικό

Ο αιματηρός καυγάς ξεκίνησε με ασήμαντη αφορμή στις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10).

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 58χρονος επιχειρηματίας, διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών έξω από καντίνα που βρίσκεται επί της οδού Ερυθραίας. Ο 26χρονος κατά τον καυγά επέφερε στον 58χρονο πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι.

Ο 58χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι. Φέρει τραύματα σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα