Asia Express: Άγρια κόντρα Fipster-Βασάλου – Ανατροπή με την αποχώρηση

Asia Express: Άγρια κόντρα Fipster-Βασάλου – Ανατροπή με την αποχώρηση
Fipster - Κωνσταντίνος Βασάλος star tv

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster έγιναν μαλλιά κουβάρια στο Asia Express, με αφορμή έναν... χορό. Η έκπληξη για τους παίκτες την ώρα της αποχώρησης.

Το “Asia Express” επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το τέλος της δοκιμασίας ήταν αρκετά κουρασμένος, καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα την νέα δοκιμασία που τους ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως πρέπει να χορέψουν, κάτι που αναστάτωσε τον personal trainer, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να χορέψει, με τον Fipster να του απαντά πως «αν μου πεις “δεν χορεύω”, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας».

Asia Express: Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι ο αγώνας που ολοκλήρωσαν, δε συνοδεύεται από αποχώρηση, όπως συνέβαινε τις άλλες φορές.

Οι παίκτες δε χάρηκαν μόνο για την παραμονή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, αλλά και για το απρόσμενο come back της Χριστίνας και της Μαρίας.

Οι δύο γυναίκες δε θα ταξιδεύουν πια incognito και στο επόμενο race δε θα έχουν disadvantage, αφού και τις απαιτούμενες φωτογραφίες τράβηξαν και η ταυτότητά τους δεν αποκαλύφθηκε και δεν τερμάτισαν τελευταίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα