GNTM: Η Καγιά απαντά στην Χριστοπούλου – “Δεν ασκούμε βία και bullying, αγαπάμε τις γυναίκες”

GNTM: Η Καγιά απαντά στην Χριστοπούλου – “Δεν ασκούμε βία και bullying, αγαπάμε τις γυναίκες”
Βίκυ Καγιά PAPADAKIS PRESS

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στα αρνητικά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για βία και bullying των κριτών του GNTM απέναντι στις διαγωνιζόμενες. Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη.

Στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από επώνυμους σχετικά με το GNTM και τη συμπεριφορά των κριτών, απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Η κριτής του ριάλιτι μόδας του Star σχολίασε τον χαρακτηρισμό του GNTM ως “σκουπίδι” από τη Μαρίνα Πατούλη, λέγοντας:

Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους. Και είναι όλα δεκτά”.

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά απάντησε στα σχόλια της γνωστής booker και πρώην coach του GNTM Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για βία και bulling απέναντι στις διαγωνιζόμενες.

“Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος. Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, είπε η Βίκυ Καγιά.

“Στην τηλεόραση μπορεί να πει ο καθένας τη γνώμη του. Μετά από τόσα χρόνια, τα έχω πια δεχτεί τα αρνητικά σχόλια. Το ακούω, το σέβομαι, αλλά δεν το αφήνω να μου αλλάξω την ενέργεια. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός”, συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα