The Voice: “Κόπηκε” η αδελφή πρώην παίκτριας του GNTM – “Κρίμα, ήταν καλή”

The Voice: “Κόπηκε” η αδελφή πρώην παίκτριας του GNTM – “Κρίμα, ήταν καλή”

Η Μάντυ τραγούδησε Μαρινέλλα στη σκηνή του The Voice, αλλά δεν κατάφερε να "κερδίσει" τους τέσσερις coaches. Στο πλευρό της ήταν η αδελφή της, που συμμετείχε στο GNTM το 2019.

Οι blind auditions του The Voice συνεχίστηκαν σε ένα εκρηκτικό επεισόδιο την Κυριακή (09/10) στον ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ήταν και η Μάντυ, αδελφή μιας παλιάς γνώριμης των τηλεθεατών, της Μαρίας Μιχαλοπούλου η οποία είχε συμμετάσχει στο GNTM το 2019.

Η μεγαλύτερη αδελφή της “αγρότισσας”, όπως αποκαλούσαν τότε το μοντέλο, τραγούδησε τοΠοτέ να μη χαθείς απ’ τη ζωή μου” της Μαρινέλλας.

Η Μάντυ είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν κατάφερε να “κερδίσει” τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία της, καθώς κανένας δεν γύρισε την καρέκλα του.

Ο Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, της επεσήμανε πως η επιλογή του τραγουδιού ήταν ριψοκίνδυνη, αφού πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο κομμάτι και έθεσε μόνη της τον πήχη πολύ ψηλά.

Μερικοί χρήστες του Twitter, πάντως, σημείωσαν πως θα έπρεπε οι κριτές να την έχουν περάσει, αφού είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα