Άννα Μάσχα: Η Διαμάντω σχολιάζει τον έρωτα Στρατή – Ζέτας και δίνει spoiler για το “Αυτή η Νύχτα Μένει”

Άννα Μάσχα: Η Διαμάντω σχολιάζει τον έρωτα Στρατή – Ζέτας και δίνει spoiler για το “Αυτή η Νύχτα Μένει”
Η Άννα Μάσχα στο "Καλύτερα δε Γίνεται" glomex

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής η Άννα Μάσχα, αποκαλύπτοντας όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής η Άννα Μάσχα και συναντήθηκε με τη Ναταλία Γερμανού στο πλατό του “Καλύτερα δε Γίνεται“.

Η βραβευμένη ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στον ρόλο της Διαμάντως μέσα από τη δραματική σειρά του ALPHA, “Αυτή η νύχτα μένει“, αποκάλυψε ποια είναι τα δικά της… διαμάντια στη ζωή, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και τη σχέση της με το παιδί της, ενώ έδωσε και spoiler για τις εξελίξεις της σειράς.

Μιλώντας για το τι μητέρα είναι, η ίδια ανέφερε δεν είναι υπερπροσταευτική καθώς το παιδί της έχει μείνει πολύ μόνο του χωρίς εκείνη, λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο παραδέχθηκε πως “τρέμει το φυλοκάρδι της”.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο της Διαμάντως που υποδύεται μοναδικά στη νέα σειρά του Alpha, εντοπίζοντας τις δυσκολίες που συνάντησε για να “συναντηθεί” με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δυσκολεύτηκα για αυτή την ηρωίδα. Την εποχή την ξέρω γιατί ήμουν έφηβη στη δεκαετία του ’80. Δεν ήμουν θαμώνας των νυχτερινών κέντρων και η μουσική που άκουγα ομολογώ δεν είχε σχέση με αυτή. Ήμουν ροκού. Παρ’ όλα αυτά ξεκινώντας να μελετάω και να κάνω έρευνα για τη σειρά οι περισσότεροι Έλληνες τα ξέρουν αυτά τα πράγματα. Για να ενσαρκώσω την επαγγελματία τραγουδίστρια έκανα αρκετή έρευνα, ό,τι οπτικοακουστικό υλικό μπόρεσα να βρω, που δεν είναι και εύκολο, το άκουσα και το είδα”, ανέφερε η ίδια.

Η ίδια μίλησε όμως και για τις εξελίξεις της σειράς και το ειδύλλιο ανάμεσα στον Στρατή και τη Ζέτα που θα δούμε να εκτυλίσσεται στα επόμενα επεισόδια λέγοντας πως “η Διαμάντω, επειδή είναι συνεπής ως προς τον στόχο της που είναι να διατηρήσει την ισορροπία σε αυτό το μαγαζί και σε αυτό τον κόσμο, θα κάνει τα πάντα για να τον ξεκολλήσει από οτιδήποτε τον βαραίνει και τον κρατά πίσω, που είναι το άσχημο παρελθόν του. Οπότε, ό,τι μπορεί να κάνει προκειμένου να τον ξεκολλήσει πίσω, θα το κάνει”.

Δείτε τη συνέντευξη της Άννας Μάσχα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα